Frezyderm Μάσκα Προσώπου για Αντιγήρανση / Ενυδάτωση 10 Τεμάχια Seaweed Hydrogel Care Patch

Κωδικός προϊόντος: 5202888262531
10.60 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες


Μάσκα υδρογέλης για εντατική περιποίηση του προσώπου. Αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος, ενυδατώνει και λειαίνει τις ρυτίδες. Καταπραΰνει το εκτεθειμένο στην υπεριώδη ακτινοβολία και το ερεθισμένο δέρμα. Η συσκευασία περιλαμβάνει 4 ζεύγη.


Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

Το Frezyderm Seaweed Hydrogel Care Patch είναι μια μάσκα υδρογέλης για εντατική φροντίδα και θρέψη της περιοχής του προσώπου. Περιέχει πολύτιμα φυτικά εκχυλίσματα που αυξάνουν την ελαστικότητα και τη λάμψη της επιδερμίδας και επιπλέον, παρέχει αποτοξινωτική και καταπραϋντική δράση στο δέρμα. Περιέχει εκχυλίσματα Laminaria japonica και casime, τα οποία βελτιώνουν την ελαστικότητα του δέρματος και την ενυδατώνουν, έχουν αντιγηραντική δράση και προσροφούν τους ατμοσφαιρικούς ρύπους. Επίσης, περιέχει συστατικά που καταπραΰνουν το δέρμα που εκτίθεται στις ακτίνες UV.

Οφέλη

  • Ιδανικό για την εντατική φροντίδα του προσώπου.
  • Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, αντιγήρανση και αποτοξίνωση
  • Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος
  • Η συσκευασία περιλαμβάνει 4 patches.
  • Δερματολογικά ελεγμένο
  • Αυξάνει την ελαστικότητα
  • Βελτιώνει την όψη των ρυτίδων
  • Καταπραΰνει από ερεθισμούς
  • Χαρίζει φωτεινότητα

Κύρια Συστατικά

  • Γλυκερίνη: Είναι ένα ενυδατικό συστατικό, το οποίο προσελκύει την υγρασία από τον αέρα και της επιτρέπει να διεισδύσει βαθιά στην επιδερμίδα για περισσότερη ενυδάτωση. Επίσης, η γλυκερίνη τραβά το νερό από τα πιο βαθιά στρώματα της επιδερμίδας προς το επιφανειακό με αποτέλεσμα να ενυδατώνει κάθε επίπεδο του δέρματος.
  • Εκχύλισμα λουλουδιών Χαμομηλιού: Το εκχύλισμα λουλουδιών χαμομηλιού είναι γνωστό για τα ηρεμιστικά του αποτελέσματα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διατηρήσει την υγεία και τη ζωτικότητα του δέρματος, των μαλλιών, των τενόντων, των χόνδρων, των οστών και των αρθρώσεων. Περιέχει αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριακές ιδιότητες. Εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες, άλλα ερεθιστικά του δέρματος και βοηθά στην επιδιόρθωση του δέρματος.
  • Εκχύλισμα φύλλων Δεντρολίβανου: Τα φύλλα του δεντρολίβανό περιέχουν αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου, παράγωγα καφεικού οξέος, φλαβονοειδή και τριτερπένια. Έχει τονωτική δράση και είναι κατάλληλο συστατικό για προϊόντα περιποίησης του κουρασμένου και χλωμού δέρματος.
  • Χυμός Αγγουριού: O χυμός του αγγουριού είναι ευεργετικός για την επιδερμίδα, με πολλές -τονωτικές, αντιοξειδωτικές, μαλακτικές και ενυδατικές- ιδιότητες, χάρη στον συνδυασμό βιταμινών C και B1, ιχνοστοιχείων, σακχάρων και καροτενίων που περιέχει. Επίσης, η φλούδα του αγγουριού, χάρη στις βιταμίνες της, ευνοεί το δέρμα.
  • Εκχύλισμα Φυκιού: Το εκχύλισμα φυκιών καταπολεμά τα ένζυμα που ευθύνονται για την καταστροφή του κολλαγόνου στην επιδερμίδα (anti-collagenase properties), ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την παραγωγή ελαστίνης. Το εκχύλισμα Φυκιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε τύπο επιδερμίδας.
  • Εκχύλισμα Γλυκύρριζας: Μειώνει το βάθος των ρυτίδων χάρη στο πεπτίδιο bοtοx και τη ρετινόλη και βοηθάει στην αντιμετώπιση ήπιων κηλίδων και πανάδων προσφέροντας έναν ομοιόμορφο τόνο στο δέρμα. Ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, κατά τη διάρκεια της νύχτας, χαρίζοντας μία λαμπερή και φρέσκια επιδερμίδα.

Δείτε Επίσης

Την επίσημη σελίδα του προιόντος.

Τις μάσκες προσώπου που διαθέτουμε.

Μορφή Προϊόντος

Σκοπός Χρήσης

, , ,

Συστατικά

, , , ,

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Καθαρίστε και στεγνώστε το πρόσωπο σας.
Αφαιρέστε το αυτοκόλλητο κάλυμμα από την μάσκα και τοποθετήστε την προσεκτικά στην περιοχή κάτω από τα μάτια.
Αφήστε τη μάσκα για 4 ώρες “κατ’ ελάχιστο”. (Μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως 8 ώρες.)

Συνιστάται να εφαρμόζεται τη νύχτα για πλήρη και συνεχή απορρόφηση των δραστικών συστατικών.

Μετά από τον απαιτούμενο χρόνο, αφαιρέστε τη μάσκα αργά από τις άκρες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…