Frezyderm Μάσκα Ματιών για Λάμψη 8 Τεμάχια Hydrogel Bright Patch

Κωδικός προϊόντος: 5202888262517
21.10 11.44 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες


Μάσκα ματιών υδρογέλης που προσφέρει εντατική φροντίδα για το κουρασμένο, ευαίσθητο δέρμα και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Βοηθά στην αποκατάσταση της λάμψης και στην ενυδάτωση της επιδερμίδας γύρω από τα μάτια. Η συσκευασία περιλαμβάνει 4 ζεύγη.


Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

Το Eye Area Hydrogel Bright Patch της Frezyderm, είναι μια μάσκα ματιών υδρογέλης για την εντατική φροντίδα των μαύρων κύκλων και την ενυδάτωση του κουρασμένου και ευαίσθητου δέρματος κάτω από τα μάτια. Η καινοτόμος σύνθεσή της εξασφαλίζει την ελεγχόμενη απελευθέρωση των ενεργών συστατικών και τη μέγιστη διάρκεια δράσης και αποτελεσματικότητας. Βελτιώνει τη φωτεινότητα, προσφέρει λεύκανση, λάμψη και βελτίωση χρωματικού τόνου ενώ παράλληλα ενυδατώνει για έως 8 ώρες. Μειώνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες και αναζωογονεί την επιδερμίδα γύρω από τα μάτια. Κάθε επίθεμα αποτελείται από τρεις στρώσεις για τη βέλτιστη διατήρηση και μεταφορά των συστατικών. Η εξωτερική στρώση αποτρέπει την απώλεια υγρασίας, η μεσαία παρέχει τα απαιτούμενα ενεργά συστατικά στο δέρμα και, τέλος, η τρίτη προστατεύει το επίθεμα. Η συσκευασία περιλαμβάνει 4 ζεύγη non-woven, βιοδιασπώμενων και ανακυκλώσιμων επιθεμάτων.

Οφέλη

  • Ενισχύει την επαναφορά της φωτεινότητας και της ενυδάτωσης στα μάτια.
  • Η συσκευασία περιέχει 4 ζεύγη.
  • Ενυδατώνει για έως 8 ώρες.
  • Μειώνει τις ρυτίδες και αναζωογονεί την επιδερμίδα στην περιοχή των ματιών.
  • Τα patches είναι βιοδιασπώμενα και ανακυκλώσιμα.

Κύρια Συστατικά

  • Εκχύλισμα ρίζας Glycyrrhiza glabra: Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες (προλαμβάνει ή επιβραδύνει τη βλάβη που προκαλείται από τις ελεύθερες ρίζες, που είναι επιβλαβείς μόρια που παράγονται από το σώμα) και μπορεί να παρέχει ενυδάτωση και λεύκανση στο δέρμα.
  • Εκχύλισμα φρούτων Hippophae rhamnoides: Προστατεύει το δέρμα από την υπεριώδη ακτινοβολία (ένας τύπος ενέργειας από τον ήλιο που μπορεί να προκαλέσει βλάβη στο δέρμα) και να βελτιώσει τον μεταβολισμό των επιδερμικών κυττάρων (εξωτερικός στρώμα κυττάρων του δέρματος).
  • Εκχύλισμα φύλλων Centella asiatica: Έχει καταπραϋντικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες, μπορεί να βοηθήσει στην αναδόμηση του δερματικού φραγμού και να συμβάλλει στην επούλωση πληγών.

Δείτε Επίσης

Την επίσημη σελίδα του προιόντος

Τις μάσκες προσώπου που διαθέτουμε

Μορφή Προϊόντος

Σκοπός Χρήσης

, , ,

Συστατικά

, , ,

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Καθαρίστε και στεγνώστε το πρόσωπο σας.
Αφαιρέστε το αυτοκόλλητο κάλυμμα από την μάσκα και τοποθετήστε την προσεκτικά στην περιοχή κάτω από τα μάτια.
Αφήστε τη μάσκα για 4 ώρες “κατ’ ελάχιστο”. (Μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως 8 ώρες.)

Συνιστάται να εφαρμόζεται τη νύχτα για πλήρη και συνεχή απορρόφηση των δραστικών συστατικών.

Μετά από τον απαιτούμενο χρόνο, αφαιρέστε τη μάσκα αργά από τις άκρες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…