Aloe+ Colors Into The Sun Tanning Oil Spf 10 Λάδι Μαυρίσματος 150ml

Κωδικός προϊόντος: 5213006608407
12.60 7.33 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες



Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

Ξηρό αντηλιακό λάδι σώματος για βαθύ μαύρισμα, χαμηλής προστασίας spf10, με βελούδινη υφή και μεθυστικό άρωμα. Περιέχει αλόη, καροτέλαιο και έλαιο καρύδας. Με σύγχρονα φωτοσταθερά φίλτρα και βιταμίνες. Περιέχει βιομιμητικά πεπτίδια που διεγείρουν τη φυσική άμυνα του δέρματος απέναντι στις βλάβες από την ηλιακή ακτινοβολία. Διεγείρουν τους μηχανισμούς που προστατεύουν και επιδιορθώνουν το DNA των κερατινοκυττάρων από τη UV ακτινοβολία. 

Χαρακτηριστικά

  • Διεγείρει τη φυσική άμυνα του δέρματος απέναντι στις βλάβες από την ηλιακή ακτινοβολία.
  • Ενισχύει την παραγωγή μελανίνης.
  • Διατηρεί το μαύρισμα.
  • Έχει απαλυντική και αντιερεθιστική δράση.

Δείτε Επίσης

Το προϊόν στην επίσημη σελίδα του κατασκευαστή

Τα υπόλοιπα αντηλιακά μας

Μορφή Προϊόντος

Brand

Σκοπός Χρήσης

, , ,

SPF

Συστατικά

, ,

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Εφαρμόστε αρκετή ποσότητα σε στεγνό δέρμα, πριν από την έκθεση και ανανεώνετε συχνά, ιδανικά κάθε 2 ώρες, ειδικά μετά το κολύμπι, την εφίδρωση και το σκούπισμα, για να διατηρήσετε την αρχική προστασία. Η μείωση της ποσότητας, θα μειώσει σημαντικά το επίπεδο προστασίας. Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο για πολλή ώρα, ακόμη και μετά τη χρήση αντηλιακού προϊόντος. Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο, αποτελεί σοβαρή απειλή για την υγεία.