Phyto Performance Cryos Arnica Ψυκτικό με Άρνικα 400ml

Κωδικός προϊόντος: 8031255035396
5.10 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Άμεσα διαθέσιμο


Ψυκτικό spray το οποίο βοηθά στην αποκατάσταση τραυματισμών με τη μέθοδο της κρυοθεραπείας. Συσκευασία: Μεταλλικό φιαλίδιο Σπρέι 400ml


Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

Σπρέι με κρυοθεραπευτική δράση για τους μυϊκούς πόνους της εταιρείας Phyto Performance. Ανακουφίζει άμεσα και αποτελεσματικά, προκαλώντας αγγειοσυστολή και μειώνοντας την παροχή αίματος στην πάσχουσα περιοχή, με αποτέλεσμα τον περιορισμό του πόνου και της φλεγμονής που προκαλεί το πρήξιμο των καταπονημένων μυών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά την προπόνηση ή αμέσως μετά από τραυματισμούς, όπως θλάσεις ή διάστρεμματα.

Ιδιότητες Κρυοθεραπείας

Η μείωση της θερμοκρασίας στην περίπτωση άμεσης εφαρμογής μετά από κάποιο τραυματισμό πετυχαίνει:

  • την τοπική αγγειοσύσπαση με αποτέλεσμα την ελάττωση της κυκλοφορίας του αίματος
  • τη μείωση της αίσθησης του πόνου
  • την παρεμπόδιση εμφάνισης οιδήματος στην περιοχή
  • την παρεμπόδιση αντανακλαστικού μυϊκού σπασμού

Στην αποκατάσταση η κρυοθεραπεία παίζει ρόλο στην ελάττωση του πόνου, της φλεγμονής, του οιδήματος καθώς και του μυϊκού σπασμού. Η εφαρμογή κρυοθεραπείας προκαλεί στην περιοχή αρχικά αγγειοσύσπαση και κατόπιν αγγειοδιαστολή, ενώ στη συνέχεια συμβαίνει εναλλαγή αγγειοσυστολής – αγγειοδιαστολής. Έτσι επηρεάζεται η κυκλοφορία του αίματος με αποτέλεσμα τον περιορισμό του θρόμβου και του οιδήματος που σχηματίζονται μετά από την κάκωση. Στην τραυματισμένη περιοχή υπάρχει πόνος ο οποίος προκαλείται από τη συσσώρευση του οιδήματος και την πίεση στις νευρικές απολήξεις. Η κρυοθεραπεία βοηθά στην ανακούφιση από τον πόνο, διότι η ελάττωση της θερμοκρασίας στους μυς ελαττώνει την ταχύτητα μετάδοσης των ερεθισμάτων τους και αυξάνει το όριο του πόνου. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι το κρύο καθιστά δυσκολότερη τη μετάδοση των ερεθισμάτων του πόνου στα κέντρα του εγκεφάλου.

Συσκευασία: Μεταλλικό φιαλίδιο Σπρέι 400ml

Δείτε επίσης

Μορφή Προϊόντος

Σκοπός Χρήσης

, , ,

Συστατικά

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Προϊόν έτοιμο προς άμεση χρήση. Απλά ψεκάστε στο τραυματισμένο μέρος για την άμεση ανακούφιση από τον πόνο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…