InnovaGoods Κουτάκι για Δόντια Μωρού από Ξύλο για Κορίτσι

Κωδικός προϊόντος: 8435527811877
7.19 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Άμεσα διαθέσιμο


Κουτί αποθήκευσης για τα νεογιλά δόντια, κατασκευασμένο από ξύλο πεύκου με μεταλλικό κλείσμο. Εσωτερικά στο καπάκι υπάρχει χώρος για την καταγραφή των στοιχείων του μωρού και στο εσωτερικό του κουτιού υπάρχουν χώροι για την τοποθέτηση των δοντιών, του ομφάλιου λώρου και του τριχώματος του μωρού.


Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

Κουτί αποθήκευσης για τα νεογιλά δόντια, κατασκευασμένο από ξύλο πεύκου με μεταλλικό κλείσμο. Εσωτερικά στο καπάκι υπάρχει χώρος για την καταγραφή των στοιχείων του μωρού και στο εσωτερικό του κουτιού υπάρχουν χώροι για την τοποθέτηση των δοντιών. Διαστάσεις: 13x3x12 εκατοστά.

Δείτε Επίσης

Το αντίστοιχο προιόν για αγοράκι

Την επίσημη σελίδα του προμηθευτή

Brand

Ενδεικτική Ηλικία Έναρξης Χρήσης

, ,

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions