ΚΟΡΡΕΣ KORRES Mint Tea Αφρόλουτρο 1000ml

Κωδικός προϊόντος: 5203069104664
8.75 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες


Aφρόλουτρα με δροσερό άρωμα τσαγιού, με νότες περγαμόντου, λεμονιού και φρέσκου δυόσμου. Έχουν ενυδατική δράση και είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση.


Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

Το Αφρόλουτρο Πράσινο Τσάι 1000mL της εταιρείας Korres είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν ένα αφρόλουτρο που συνδυάζει αρωματική απόλαυση και φροντίδα του δέρματος.

Η αρωματική σύνθεση με Δροσερό άρωμα τσαγιού με νότες περγαμόντου, λεμονιού και φρέσκου δυόσμου δημιουργεί μια ευχάριστη αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας κατά τη διάρκεια του αφρόλουτρου. Ενώ οι Πρωτεΐνες Σιταριού βοηθούν στη διατήρηση και την ενίσχυση της υγρασίας του δέρματος, προσφέροντας ενυδατική φροντίδα. Τα Εκχυλίσματα Αλόης και Αλθαίας είναι γνωστά για τις καταπραϋντικές και ενυδατικές τους ιδιότητες, προσφέροντας ανακούφιση στο δέρμα κατά τη διάρκεια του καθαρισμού. Το προϊόν είναι δοκιμασμένο και ασφαλές για χρήση στο δέρμα, προσφέροντας έναν αποτελεσματικό καθαρισμό. Η σύνθεση φυσικών συστατικών με Ποσοστό 90.2% ενισχύει τη φυσική προσέγγιση του προϊόντος. Η Συσκευασία είναι ανακυκλώσιμη, η φόρμουλα του είναι καθαρή και διαδικασία κατασκευής με Οικολογική συνείδηση. Το αφρόλουτρο αυτό αποτελεί μια ολοκληρωμένη εμπειρία καθαρισμού που συνδυάζει φρεσκάδα, ενυδάτωση και φροντίδα του δέρματος, καθιστώντας το ιδανικό για καθημερινή χρήση.

Λίστα συστατικών

AQUA/WATER/ EAU, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM COCOYL ISETHIONATE, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, PARFUM/FRAGRANCE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, ALTHAEA OFFICINALIS ROOT EXTRACT, ARGININE, CASTORYL MALEATE, CITRIC ACID, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, HYDROLYZED WHEAT GLUTEN, LACTIC ACID, POLYQUATERNIUM-7, SODIUM CHLORIDE, SODIUM GLUCONATE, TOCOPHEROL, BENZYL ALCOHOL, IMIDAZOLIDINYL UREA, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, SODIUM DEHYDROACETATE, CITRAL, CITRONELLOL, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL.

  1. Αντιοξειδωτικό – Tocopherol: Το Tocopherol είναι μια μορφή βιταμίνης Ε, γνωστή για τις ισχυρές της αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες και τις βλαβερές επιπτώσεις της ηλιακής ακτινοβολίας και των περιβαλλοντικών παραγόντων.
  2. Απολεπιστικό – Γαλακτικό οξύ (Lactic Acid): Το γαλακτικό οξύ είναι ένα απολεπιστικό που βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων του δέρματος και στην ανανέωση του. Αυτό οδηγεί σε ένα πιο λαμπερό και ομοιόμορφο τόνο δέρματος.
  3. Συστατικό ίδιο με το δέρμα – Arginine: Η αργινίνη είναι ένα αμινοξύ που βρίσκεται φυσικά στο δέρμα. Χρησιμοποιείται σε προϊόντα περιποίησης του δέρματος για τη διατήρηση και την επιδιόρθωση του φυσικού του φραγμού, βοηθώντας το δέρμα να διατηρήσει την υγρασία του και να παραμένει ενυδατωμένο.
  4. Καταπραϋντικό – Σκόνη φύλλων Aloe Barbadensis: Η σκόνη φύλλων του Aloe Barbadensis, γνωστή και ως αλόη, έχει καταπραϋντικές ιδιότητες για το δέρμα. Βοηθά στην ανακούφιση των ερεθισμένων περιοχών και τη μείωση της φλεγμονής, προσφέροντας ένα αίσθημα άνεσης και ευεξίας.

Αυτά τα ενεργά συστατικά συμβάλλουν στην παροχή βαθιάς ενυδάτωσης, ανανέωσης και καταπράυνσης στο δέρμα, ενώ παράλληλα προσφέρουν αντιοξειδωτική προστασία και ενίσχυση του φυσικού του φραγμού.

Δείτε Επίσης

Brand

Μορφή Προϊόντος

, ,

Σκοπός Χρήσης

, , , ,

Συστατικά

, , , ,

Άρωμα - Γεύση

, , ,

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions
  • Εφαρμόστε μικρή ποσότητα σε βρεγμένο δέρμα.
  • Ξεπλύνετε καλά.
  • Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια
  • Μόνο για εξωτερική χρήση