Βioten Γαλάκτωμα Σώματος Για Απαλό Σταδιακό Μαύρισμα -Summer Look 200ml

Κωδικός προϊόντος: 5201314079354
4.50 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες


Βελούδινο γαλάκτωμα σώματος εμπλουτισμένο με ήπιους μαυριστικούς παράγοντες που προσδίδει σταδιακή, απαλή και 100% φυσικά μαυρισμένη όψη χωρίς να αφήνει γραμμές και κηλίδες, σε σύντομο χρονικό διάστημα και χωρίς έκθεση στον ήλιο.


Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

Το Γαλάκτωμα Σώματος για Απαλό Σταδιακό Μαύρισμα της εταιρείας Βioten είναι ένα πρωτοποριακό βελούδινο γαλάκτωμα, το οποίο προσφέρει στο δέρμα υγιή λάμψη που διαρκεί ή παρατείνει το υπάρχον μαύρισμα, αφήνοντας το δέρμα απαλό και τονωμένο. Εμπλουτισμένο με ήπιους μαυριστικούς παράγοντες, προσφέρει σταδιακή, απαλή και 100% φυσικά μαυρισμένη όψη, χωρίς να αφήνει γραμμές και κηλίδες, σε σύντομο χρονικό διάστημα και χωρίς έκθεση στον ήλιο. Η φόρμουλα είναι εμπλουτισμένη με 100% φυσικά συστατικά, που δουλεύουν συνεργιστικά για να προσφέρουν επιπλέον περιποίηση στο δέρμα.

Η σύσταση του περιέχει Βούτυρο Κακάο, το οποίο είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, C, Ε και μεταλλικά στοιχεία, γνωστό για τη μαλακτική και καταπραϋντική του δράση, και την ιδιότητα του να απαλύνει και ενυδατώνει το δέρμα, προστατεύοντάς το από την ξηρότητα ενώ παράλληλα, βελτιώνει την ελαστικότητα και προάγει την υγιή παραγωγή κολλαγόνου. Επίσης, περιέχει Καρυδέλαιο, το οποίο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά στοιχεία και άρα βοηθά στην καταπολέμηση της γήρανσης ενώ ταυτόχρονα προσφέρει φυσική μαυριστική δράση.

Με το Bioten Summer Look απολαυάνουμε μεταξένια υφή, καλοκαιρινό άρωμα και ένα αισθησιακό bronze χρώμα όλο το χρόνο. Απλώνεται εύκολα και απορροφάται άμεσα. Είναι Δερματολογικά ελεγμένο και δεν περιέχει Paraben.

 

 

Brand

Μορφή Προϊόντος

Σκοπός Χρήσης

Συστατικά

,

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Εφαρμόστε στο δέρμα ομοιόμορφα.

Να χρησιμοποιείται καθημερινά για βέλτιστη μαυριστική δράση. Δε βάφει τα ρούχα.

Πλύνετε καλά τα χέρια σας μετά τη χρήση. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.

Πριν την πρώτη χρήση οποιουδήποτε δερμοκαλλυντικού προϊόντος εφαρμόστε μια σταγόνα πίσω από το αυτί σας ή στην εσωτερική περιοχή του αγκώνα. Με αυτό τον τρόπο αν εκδηλώσετε αλλεργία στο προϊόν αυτή θα είναι περιορισμένης έκτασης και θα γίνει αμέσως αντιληπτή.

Προφυλάξτε την επιδερμίδα σας διακόπτοντας το κάπνισμα και καταναλώνοντας περιορισμένη ποσότητα αλκοόλ.
Χρησιμοποιήστε αντηλιακό (εφόσον εκτίθεστε στον ήλιο) όλο το χρόνο και όχι μόνο το καλοκαίρι. Μην κοιμάστε  φορώντας μακιγιάζ.
Ακόμα και χωρίς να βάφετε το πρόσωπό σας οι ατμοσφαιρικοί ρύποι και οι φυσιολογικές καθημερινές εκκρίσεις δημιουργούν πρόβλημα
στους πόρους του δέρματος. Καθαρίστε το πρόσωπο σας τουλάχιστον μια φορά την ημέρα με κάποιο καθαριστικό σχεδιασμένο για χρήση
στο πρόσωπο και όχι συμβατικό σαπούνι ή σκέτο νερό.   Μην αμελείτε την χρήση κρέμας ματιών, αφού είναι από τις περιοχές του προσώπου
που υφίσταται τη μεγαλύτερη καταπόνηση.  Τέλος χρησιμοποιείστε κρεμικά προϊόντα κατάλληλα για την ηλικία και τον τύπο του δέρματός σας.
Προτιμήστε την χρήση ολοκληρωμένων σετ προϊόντων (πχ αντηλιακό – καθαριστικό – κρέμα προσώπου & ματιών) που να μπορείτε να χρησιμοποιείτε
όλο το χρόνο, από τη χρήση μεμονωμένων προϊόντων για περιορισμένο χρονικό διάστημα (πχ μόνο κρέμα νύχτας για 3 μήνες το έτος).

Την χρήση κρέμας ημέρας, αντηλιακού και καθαριστικού μπορούν να συνοδέψουν μια κρέμα νύχτας, ένας ορός προσώπου αλλά ακόμα και ενισχυτικά
προϊόντα φτιαγμένα για να ενσωματώνονται στις κρέμες  (cream boosters) αμέσως πριν την εφαρμογή τους. Επιλέξτε προϊόντα συμβατά μεταξύ τους.
Για οποιαδήποτε απορία, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.