[3] Hansaplast Αποστειρωμένα Αυτοκόλλητα Επιθέματα Med Sensitive XXL 10x8cm 5 Τεμάχια (48626)

Κωδικός προϊόντος: 4005800273933
2.80 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες


Τα αντιμικροβιακά επιθέματα Sensitive XL και XXL είναι αποστειρωμένα επιθέματα τραυμάτων, για την προστασία μεσαίων και μεγάλων καθημερινών πληγών. Είναι κατάλληλα για χρήση, μετά από μικρές χειρουργικές επεμβάσεις.


Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

Τα αντιμικροβιακά επιθέματα Sensitive είναι αποστειρωμένα επιθέματα τραυμάτων, για την προστασία μεσαίων και μεγάλων καθημερινών πληγών. Το ιδιαίτερα φιλικό προς την επιδερμίδα, αεροδιαπερατό υλικό κολλάει με ασφάλεια στην επιδερμίδα, ενώ αφαιρείται ανώδυνα. Η μεγάλη γάζα του επιθέματος προστατεύει την πληγή χωρίς να κολλάει σε αυτή, παρέχοντας μεγάλη άνεση κατά τη χρήση.

Δείτε Επίσης

 

 

Brand

Μορφή Προϊόντος

Σκοπός Χρήσης

,

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Τυλίξτε τη δευτερεύουσα λωρίδα και ασφαλίστε τη. Προσαρμόστε μέχρι να πετύχετε το επιθυμητό επίπεδο στήριξης.

Στεγνώστε την επιδερμίδα γύρω από το κόψιμο ή την εκδορά, πολύ προσεκτικά.

Εφαρμόστε το επίθεμα χωρίς να το τεντώνετε και αποφύγετε την τσάκιση του.