Bioten Saffron Is On Face Mask Moisturizing Μάσκα Προσώπου για Ενυδάτωση 2x8ml (Σαφράν)

Κωδικός προϊόντος: 5201314153641
2.60 1.60 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες


H μάσκα προσώπου για βαθιά ενυδάτωση bioten Saffron, με 92% συστατικά φυσικής προέλευσης, περιέχει 100% φυσικό και βιώσιμο Σαφράν & Πρεβιοτικά.


Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

H μάσκα προσώπου για βαθιά ενυδάτωση Βioten Saffron με 92% συστατικά φυσικής προέλευσης, περιέχει 100% φυσικό Σαφράν και είναι ενισχυμένη με Πρεβιοτικά. Προσφέρει μια αίσθηση απόλυτης ενυδάτωσης, αφήνοντας το δέρμα μεταξένια απαλό. Έχει πλούσια σύνθεση και είναι κατάλληλη για κανονικές, ξηρές, καθώς και αφυδατωμένες επιδερμίδες. Χάρη στη σύνθεσή της με αυξημένη περιεκτικότητα σε συστατικά, εισχωρεί στις ανώτερες στοιβάδες του δέρματος ενυδατώνοντας την επιδερμίδα.

Χαρακτηριστικά 

Το σαφράν εκτός από το μοναδικό χρώμα και τη γεύση, είναι πλούσιο σε βιταμίνες, όπως τη βιταμίνη Α, το φυλλικό οξύ, τη βιταμίνη C, τα θρεπτικά συστατικά και τα αντιοξειδωτικά. Είναι αντιφλεγμονώδες, καταπραΰνει και προστατεύει το δέρμα και βελτιώνει την υφή του κάνοντας την πιο απαλή και ομαλή. Είναι πλούσιο σε μαγγάνιο, το οποίο ρυθμίζει το σάκχαρο του αίματος και ως εκ τούτου σας δίνει ένα φρέσκο και λαμπερό δέρμα.

Τα Πρεβιοτικά είναι θρεπτικά συστατικά τα οποία τρέφουν και βοηθούν την ανάπτυξη και διατήρηση των ήδη υπαρχόντων ευεργετικών βακτηριδίων, προσφέροντας έτσι υγεία στο δέρμα. Καταφέρνουν να κρατούν ισορροπημένο το pH του δέρματος και ενισχύουν την άμυνα τις επιδερμίδας απέναντι στις περιβαλλοντικές επιθέσεις. Βοηθούν την επιδερμίδα να παραμένει ενυδατωμένη και ελέγχουν τους παράγοντες που επηρεάζουν το ευαίσθητο δέρμα.

Δείτε επίσης:

 

Brand

Μορφή Προϊόντος

,

Σκοπός Χρήσης

Ενδεικτική Ηλικία Έναρξης Χρήσης

, ,

Συστατικά

,

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Χρήση: Απλώστε σε καθαρό και στεγνό δέρμα αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Αφήστε για 10-15 λεπτά και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό ή σκουπίστε την  περίσσεια μάσκας και αφήστε τη να δράσει όλο το βράδυ.