Fito+ Μάσκα & Peeling Προσώπου & Λαιμού (2 σε 1) Laser Effect 50ml

Κωδικός προϊόντος: 5205701243403
13.56 7.50 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες



Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

Η σειρά μάσκα – peeling προσώπου LASER EFFECT, εμπνευσμένη από την ιατρική επιστήμη και τη δράση των προβιοτικών, προσφέρει αντιγηραντική δράση που στηρίζεται στη βιοτεχνολογική φόρμουλα του βιοδραστικού Repair Complex CLR TM*

Χαρακτηριστικά 

  • Αναδομεί το κατεστραμμένο τμήμα του DNA και αυξάνει την κυτταρική επιδιόρθωση.
  • Προωθεί την ομαλή ροή της λέμφου, που συμβάλλει στην αποβολή τοξινών και την αντιρυτίδωση.
  • Υποστηρίζει τους ενδογενείς αναπλαστικούς μηχανισμούς  του δέρματος, μειώνοντας ορατά τις ρυτίδες, ενώ βελτιώνει τα σημάδια της γήρανσης.

Η μάσκα – peeling προσώπου LASER EFFECT περιέχει το βασικό βιοδραστικό της σειράς, Repair Complex*, εξειδικευμένα εκχυλίσματα Ελληνικών βοτάνων, σύμπλεγμα βιταμινών, φυτικούς κόκκους απολέπισης και αυθεντικά φύλλα χρυσού.

*Συστατικό με κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.

GOLD-THERAPY: Τα φύλλα χρυσού ενισχύουν το ρυθμό ανάπλασης του δέρματος και τη λεμφική παροχέτευση (ομαλή ροή της λέμφου, που συμβάλλει στην αποβολή τοξινών και ενισχύει την αντιρυτίδωση).

Δείτε Επίσης

Brand

Μορφή Προϊόντος

Σκοπός Χρήσης

, , ,

Συστατικά

,

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions