ΚΟΡΡΕΣ Korres Lilac Renewing Body Cleanser 2x250ml

Κωδικός προϊόντος: 5203069102509
4.30 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες


Αφρόλουτρα με άρωμα φρεσκοκομμένης πασχαλιάς και με απαλά στοιχεία πράσινων βοτάνων. Εμπλουτισμένα με πρωτεΐνες σιταριού, εκχυλίσματα αλόης και αλθαίας. Βοηθάνε στη διατήρηση των επιπέδων ενυδάτωσης της επιδερμίδας.


Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

Το σετ περιλαμβάνει δύο αφρόλουτρα από την εταιρεία ΚΟΡΡΕΣ με άρωμα φρεσκοκομμένης πασχαλιάς και με απαλά στοιχεία πράσινων βοτάνων. Εμπλουτισμένα με πρωτεΐνες σιταριού, εκχυλίσματα αλόης και αλθαίας. Βοηθάνε στη διατήρηση των επιπέδων ενυδάτωσης της επιδερμίδας. Έχουν περάσει από δερματολογικό έλεγχο και το περιεχόμενό του είναι 89,1% φυσικό. Ιδανικά για καθημερινή χρήση.

Το Lilac Renewing Body Cleanser Αφρόλουτρο Πασχαλιά 1+1 της εταιρείας KORRES είναι ένα αφρόλουτρο που προσφέρει μια φρέσκια εμπειρία με το άρωμα φρεσκοκομμένης πασχαλιάς και απαλά στοιχεία πράσινων βοτάνων, συνδυασμένα με μια ανάλαφρη και γλυκιά αίσθηση musk.

Είναι εμπλουτισμένο με πρωτεΐνες Σιταριού, εκχυλίσματα Αλόης και Αλθαίας, που βοηθούν στη διατήρηση των επιπέδων ενυδάτωσης της επιδερμίδας. Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση και προσφέρει άμεσα ένα βελούδινο δέρμα με υγιή όψη. Σύμφωνα με μια αυτο-αξιολόγηση που διεξήχθη σε πάνελ 32 ατόμων ηλικίας 18-55 ετών, το 9 στα 10 άτομα με ξηρή επιδερμίδα που δοκίμασαν το αφρόλουτρο επιβεβαίωσαν απαλότερη υφή και έντονη αίσθηση αναζωογονημένου δέρματος αμέσως μετά τη χρήση.

Τα προϊόντα αφρόλουτρου της KORRES είναι δερματολογικά ελεγμένα και εμπλουτισμένα με πρωτεΐνες σιταριού και εκχυλίσματα αλόης και αλθαίας που συμβάλλουν στη διατήρηση των επιπέδων ενυδάτωσης της επιδερμίδας. Επιπλέον, οι συσκευασίες των προϊόντων της KORRES είναι 90% ανακυκλώσιμες, αντανακλώντας έτσι τη φιλοσοφία της φυσικής ομορφιάς και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Η συσκευασία περιέχει δύο μπουκάλια των 250ml έκαστο, προσφέροντας επαρκή ποσότητα για παρατεταμένη χρήση. Το προϊόν δεν περιέχει parabens, σιλικόνες, φθαλικές ενώσεις και άλλα αγενείς συστατικά, προσφέροντας μια φυσική και φιλική προσέγγιση για την περιποίηση του σώματος σας.

Λίγα λόγια για τα συστατικά

Το Σιτάρι [Triticum vulgare], όπως μαρτυρούν πλήθος αρχαιολογικά ευρήματα ηλικίας μέχρι και δώδεκα χιλιάδων ετών, είναι το δεύτερο  (πρώτο είναι το κριθάρι) φυτό που καλλιέργησε ο άνθρωπος. Η τεράστια διατροφική σημασία που έχει σήμερα και η ευκολία με την οποία ευδοκιμεί σε μεγάλη ποικιλία εδαφών και κλιμάτων, έχουν ως συνέπεια η καλλιέργειά του να καταλαμβάνει παγκοσμίως έκταση μεγαλύτερη από κάθε άλλο φυτό. Οι πρωτεΐνες Σιταριού διατηρούν την υγρασία στο εσωτερικό της επιδερμίδας.

Η ενεργή Αλόη λαμβάνεται κατευθείαν από τον πυρήνα των κυττάρων στα φύλλα του φυτού, διατηρώντας τη μέγιστη δυνατή περιεκτικότητα στην κύρια δραστική ουσία, τους πολυσακχαρίτες, ανεξάρτητα από μεταβλητές παραμέτρους, όπως εδαφολογικοί παράγοντες, καιρικές συνθήκες, χρόνος συγκομιδής. Η επιλογή εξελιγμένων μεθόδων εκχύλισης σε συνδυασμό με τη χρήση πιστοποιημένων βιολογικών καλλιεργειών, συμβάλλει στην ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των προϊόντων και της συμβατότητάς τους με την επιδερμίδα. Με εξωτερική εφαρμογή, η Αλόη επουλώνει πληγές και καψίματα, διεγείρει την ανάπλαση των κυττάρων και εμφανίζει σημαντική ενυδατική, μαλακτική και καταπραϋντική δράση.

Το όνομα ‘Αλθαία’ προέρχεται από το ρήμα ‘αλθαίνω’ που σημαίνει ‘θεραπεύω’. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα χρήσιμο φυτό, καθώς όλα τα μέρη του, κυρίως όμως τα φύλλα και οι ρίζες, περιέχουν ουσίες με επουλωτικέςαντιφλογιστικές και μαλακτικές ιδιότητες. Οι αρχαίοι Έλληνες ιατροί μεταχειρίζονταν πολύ τακτικά την Αλθαία – με εξωτερική χρήση της θεράπευαν εγκαύματα και δερματικούς ερεθισμούς.

Λίστα Συστατικών

AQUA/WATER/ EAU, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM COCOYL ISETHIONATE, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, ALTHAEA OFFICINALIS ROOT EXTRACT, ARGININE, CASTORYL MALEATE, CITRIC ACID, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, HYDROLYZED WHEAT GLUTEN, LACTIC ACID, POLYQUATERNIUM-7, SODIUM CHLORIDE, SODIUM GLUCONATE, TOCOPHEROL, BENZYL ALCOHOL, IMIDAZOLIDINYL UREA, PHENOXYETHANOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, SODIUM DEHYDROACETATE, CINNAMYL ALCOHOL, HEXYL CINNAMAL, HYDROXYCITRONELLAL, LINALOOL, PARFUM/FRAGRANCE.

Επεξήγηση της λίστας των συστατικών

Το AQUA/WATER/EAU αποτελεί το βασικό συστατικό του προϊόντος, δηλαδή το νερό. Το SODIUM LAURETH SULFATE, το COCAMIDOPROPYL BETAINE και το SODIUM COCOYL ISETHIONATE είναι επιφανειοδραστικές ουσίες που χρησιμοποιούνται σε προϊόντα καθαρισμού ως αφριστικά και καθαριστικά. Το COCO-GLUCOSIDE είναι επίσης μια επιφανειοδραστική ουσία που χρησιμοποιείται σε προϊόντα καθαρισμού. Το GLYCERYL OLEATE είναι μια ενυδατική ουσία που βοηθά στη διατήρηση της υγρασίας στο δέρμα. Το ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER είναι ένα εκχύλισμα από τα φύλλα του φυτού Aloe Vera, το οποίο έχει καταπραϋντικές ιδιότητες. Το ALTHAEA OFFICINALIS ROOT EXTRACT είναι ένα εκχύλισμα από τη ρίζα του φυτού Althaea Officinalis, το οποίο έχει καταπραϋντικές ιδιότητες. Το ARGININE, το CASTORYL MALEATE, το CITRIC ACID, το GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, το HYDROLYZED WHEAT GLUTEN, το LACTIC ACID, το POLYQUATERNIUM-7, το SODIUM CHLORIDE, το SODIUM GLUCONATE, το TOCOPHEROL, το BENZYL ALCOHOL, το IMIDAZOLIDINYL UREA, το PHENOXYETHANOL, το POTASSIUM SORBATE, το SODIUM BENZOATE, το SODIUM DEHYDROACETATE, το CINNAMYL ALCOHOL, το HEXYL CINNAMAL, το HYDROXYCITRONELLAL και το LINALOOL είναι συνήθως χρησιμοποιούμενες χημικές ουσίες σε προϊόντα περιποίησης που βελτιώνουν τη σύσταση και τη σταθερότητα του προϊόντος και μπορεί να περιλαμβάνουν αρωματικές ουσίες.

Δείτε Επίσης

Την επίσημη ιστοσελίδα του προϊόντος στη σελίδα του προμηθευτή

Τα υπόλοιπά μας αφρόλουτρα

Brand

Μορφή Προϊόντος

, ,

Σκοπός Χρήσης

, , , , ,

Συστατικά

, , , , , , , , , ,

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Χρησιμοποιήστε καθημερινά το αφρόλουτρο στο ντους ή στο μπάνιο σας. Απλώστε αρκετή ποσότητα με απαλές κυκλικές κινήσεις σε βρεγμένο δέρμα και δημιουργήστε αφρό. Ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.