Απολυμαντικό επιφανειών So Clean 750ml

Κωδικός προϊόντος: 5203411045140
3.65 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες


Απολυμαντικό επιφανειών με άρωμα musky. Ένα ισχυρό αλλά ασφαλές μικροβιοκτόνο για όλες τις επιφάνειες. Κατάλληλο για ταχεία απολύμανση του χώρου σας καθώς εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηρίων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα και δεν αφήνει υπολείμματα.

Με βάση τον υφιστάμενο φόρτο εργασίας εάν παραγγείλετε τώρα το προϊόν αυτό, η παραγγελία σας θα παραδοθεί από εμάς προς αποστολή στην μεταφορική εταιρεία που θα επιλέξετε στις 10 Οκτωβρίου 2024 και θα παραλάβετε μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες αργότερα για τις πρωτεύουσες νομών της ηπειρωτικής Ελλάδας. Για κωμοπόλεις και χωριά της ηπειρωτικής Ελλάδας όπως και για τη νησιωτική Ελλάδα. ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε

Οι πελάτες μας αγοράζουν μαζί

Απολυμαντικό επιφανειών So Clean με άρωμα musky. Ένα ισχυρό αλλά ασφαλές μικροβιοκτόνο για όλες τις επιφάνειες. Κατάλληλο για ταχεία απολύμανση του χώρου σας καθώς εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηρίων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για οικιακή όσο και για επαγγελματική χρήση. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα και δεν αφήνει υπολείμματα.

Το Καθαριστικό Επιφανειών So Clean είναι κατάλληλο για την απολύμανση επιφανειών όπως

  • ξύλα κοπής τροφίμων
  • καρεκλάκια φαγητού
  • στρώματα για αλλαγή πάνας
  • ψυγεία
  • κάδοι απορριμμάτων
  • νεροχύτες
  • μπανιέρες και βρύσες
  • λεκάνες τουαλέτας.

Δείτε επίσης

Την Επίσημη Ιστοσελίδα της Εταιρίας

Τα υπόλοιπά μας είδη καθαρισμού και οικιακής χρήσης

Σκοπός Χρήσης

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Ψεκάστε καλά την επιφάνεια ή τον χώρο που θέλετε να απολυμάνετε ώστε αυτή να καλυφθεί πλήρως. Για καλύτερα αποτελέσματα απομακρύνετε πριν τον ψεκασμό τους περιβαλλοντικούς ρύπους (σκόνη, λάσπες κ.α). Για περιπτώσεις όπου θέλετε να καταπολεμήσετε επίμονες μούχλες ψεκάστε καλά την μολυσμένη επιφάνεια, αφήστε να στεγνώσει με τον αέρα και επαναλάβετε τον ψεκασμό εβδομαδιαία ή νωρίτερα, αν χρειαστεί.

Περιέχει αιθανόλη (Αλκοολικό παρασκεύασμα 70ο). Είναι εύφλεκτο. Να μην χρησιμοποιήται σε επιφάνειες που επηρρεάζονται από το οινόπνευμα.

Για εξωτερική χρήση μόνο. Σε περίπτωση κατάποσης, ζητήστε άμεσα ιατρική συμβουλή. Αποφύγετε την επαφή με τα ρούχα γιατί μπορεί να τα αποχρωματίσει. Φυλάσσεται σε σκιερό και δροσερό μέρος.

Μακριά απο παιδιά. Μακριά από θερμότητα / σπινθήρες /γυμνές φλόγες / θερμές επιφάνειες – Μην καπνίζετε. Να διατηρείται ο περιέκτης ερμητικά κλειστός.  Διάθεση του περιεχομένου / περιέκτη σύμφωνα με την εθνική /ευρωπαϊκή νομοθεσία. Δια βάστε την ετικέτα πριν απο την χρήση. Ε΄ν ζη΄τησετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα.

Τηλ . Κέντρου Δηλητηριάσεων Ελλάδας: 210 779377
Τηλ . Κέντρου Δηλητηριάσεων Κύπρου: 1401

Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια: Ξεπλύνετε  προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Εάν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, αν είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. Εάν δεν υποχωρεί ο οφθαλμικός ερεθισμός: Συμβουλευτείτε/ Επισκεφθείτε γιατρό.

Κίνδυνος υγρό και ατμοί πολύ εύφλεκτα. Προκαλεί σοβαρό οφθαλμικό ερεθισμό.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…