Apivita Scrub Royal Honey With Sea Salts – Scrub Σώματος 200g

Κωδικός προϊόντος: 5201279060251
20.20 15.00 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες


Scrub σώματος το οποίο απομακρύνει απαλά τα νεκρά κύτταρα δημιουργώντας αίσθηση αναζωογόνησης. Χαρίζει απαλότητα λείανση και αίσθηση αναζωογόνησης στην επιδερμίδα με απολεπιστική δράση.


Product price
Additional options total:
Order total:

Scrub σώματος με άλατα Νεκράς Θάλασσας και ελληνικό θαλασσινό αλάτι από το Μεσολόγγι, το οποίο απομακρύνει απαλά τα νεκρά κύτταρα δημιουργώντας αίσθηση αναζωογόνησης.Χαρίζει απαλότητα λείανση και αίσθηση αναζωογόνησης στην επιδερμίδα με απολεπιστική δράση.

Κύρια συστατικά & οφέλη: To ελληνικό θαλασσινό αλάτι από το Μεσολόγγι και τα άλατα Νεκράς Θάλασσας απομακρύνουν απαλά και με τον πιο φυσικό τρόπο τα νεκρά κύτταρα, ενώ το βιολογικό εκχύλισμα πρόπολης συμβάλλει στη καθαριστική δράση του προϊόντος.

Το θυμαρίσιο μέλι, το βούτυρο κακάο, το αμυγδαλέλαιο και το ελαιόλαδο θρέφουν την επιδερμίδα και την αφήνουν εξαιρετικά απαλή και βελούδινη. Το μέλι έχει ενυδατικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Επίσης θρέφει και αναζωογονεί το δέρμα. Σύμφωνα με τη μυθολογία ο Δίας ως βρέφος ανατράφηκε με μέλι την τροφή των θεών. Οι αρχαίοι θεωρούν τον Αρισταίο ως πατέρα της μελισσοκομίας. Το μέλι τοποθετείται χρονολογικά πολύ παλιά στην ιστορία της ανθρωπότητας και το πρώτο γνωστό έγγραφο που επιβεβαιώνει τις θεραπευτικές       του ιδιότητες είναι ο Αιγυπτιακός πάπυρος του Έβερς που χρονολογείται στα 2000 π.Χ. Ο Ιπποκράτης, πατέρας της Ιατρικής και ο Διοσκουρίδης συνιστούσαν μέλι για πληθώρα προβλημάτων    και ασθενειών. Το μέλι είναι πλούσιο σε σάκχαρα, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία και έχει αντιοξειδωτικές, αντιμικροβιακές και αντιβιοτικές ιδιότητες. Έχει ενυδατική, καταπραϋντική και μαλακτική δράση για το δέρμα βελτιώνοντας παράλληλα την εμφάνιση του. Έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα στην επούλωση των πληγών.

Το βούτυρο κακάο είναι μαλακτικό και είναι ευρέως γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες. Η λέξη Theobroma προέρχεται από τις Ελληνικές λέξεις θεός και βρώμη που κυριολεκτικά σημαίνει “τροφή των θεών”. Το βούτυρο του κακάου είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα που είναι συμβατά με τα λιπίδια του δέρματος. Έχει θεραπευτικές, καταπραϋντικές, ενυδατικές,       θρεπτικές και μαλακτικές ιδιότητες και βοηθά στη διατήρηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας. Το σημείο τήξης του είναι σχεδόν ίσο με τη θερμοκρασία του δέρματος καθιστώντας το ιδανικό για όλα τα παρασκευάσματα περιποίησης του δέρματος.

Η αμυγδαλιά έχει μαλακτικές, επουλωτικές, ενυδατικές και τροφοτονωτικές ιδιότητες για το δέρμα. Η αμυγδαλιά συμβολίζει το πέρασμα από τον Χειμώνα στην Άνοιξη. Το αμυγδαλέλαιο   είναι από τα πλουσιότερα έλαια σε Βιταμίνες A, B & E, σε ιχνοστοιχεία και είναι συμβατό με τα λιπίδια του δέρματος. Ο Ιπποκράτης το χρήσιμοποιούσε για να καταπραΰνει τη φαγούρα και τον ερεθισμό από το έκζεμα, καθώς επίσης για την αντιμετώπιση γυναικολογικών παθήσεων. Έχει την ικανότητα να φροντίζει, να ενυδατώνει και να διατηρεί την ελαστικότητα της επιδερμίδας, καθώς και να θρέφει, να μαλακώνει και να ενυδατώνει τα μαλλιά. Είναι κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες π.χ. βρεφών και για αφαίρεση του μακιγιάζ.

Η ελιά προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία, ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα και τα μαλλιά. Οι κόκκοι ελιάς δρουν ως ήπιο απολεπιστικό και συντελούν στο βαθύ καθαρισμό του δέρματος.    Η ελιά είναι πολύ γνωστή από την αρχαία Ελλάδα και θεωρούταν σύμβολο δόξας, πλούτου και ευημερίας. Πλούσια σε βιταμίνη Ε και Α και σε πολυφαινόλες, ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα και τα μαλλιά, δίνοντάς τους λάμψη και επανορθώνοντας τις ξηρές άκρες,  ενώ διαθέτει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και προστατεύει την επιδερμίδα και τα μαλλιά από τις ελεύθερες ρίζες. Παράλληλα βοηθάει στην αναδόμηση της επιδερμίδας, αυξάνει τη λάμψη της, την ελαστικότητά της με αντιφλεγμονώδεις και αντιμικροβιακές ιδιότητες. Παραδοσιακά το έλαιο ελιάς χρησιμοποιείται για να θρέψει, να τονώσει και να αναζωογονήσει το δέρμα και τα μαλλιά, ενώ προστατεύει τα μαλλιά από το σπάσιμο και την ψαλίδα.

Το βιολογικό εκχύλισμα λεβάντας από την APIGEA και η βιταμίνη Ε ενυδατώνουν, προστατεύουν και ανακουφίζουν από ερεθισμούς. Η λεβάντα θεωρείται το ηρεμιστικό της φύσης με μοναδικές ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες. Δρα αποτελεσματικά κατά της αϋπνίας και διώχνει τον πονοκέφαλο και το στρες. Επίσης καταπραΰνει τις αλλεργίες, τα τσιμπήματα εντόμων και τα εγκαύματα. Η λέξη Lavender προέρχεται από το λατινικό ρήμα “lavare” που σημαίνει “πλένω”. Πράγματι, οι Ρωμαίοι συνήθιζαν να πλένονται και να καθαρίζουν τις πληγές   τους με λεβάντα. Η λεβάντα είναι γνωστή ως το «ηρεμιστικό της φύσης». Έχει ενυδατικές και αναγεννητικές ιδιότητες και καταπραΰνει ερεθισμούς. Η λεβάντα είναι κατάλληλη για το ευαίσθητο δέρμα και βοηθά σε μυϊκούς πόνους. Το αιθέριο έλαιο της χαλαρώνει το σώμα και τις αισθήσεις και βοηθά στην καταπολέμηση της αϋπνίας, του πονοκεφάλους και του στρες,       ενώ καταπραΰνει τσιμπήματα εντόμων και εγκαύματα.

Τα βιολογικά αιθέρια έλαια πορτοκαλιού και τριαντάφυλλου αναζωογονούν τη διάθεση και προσφέρουν επιπλέον ενυδατικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Το πορτοκάλι προσφέρει λάμψη στο θαμπό δέρμα. Τονώνει, αναζωογονεί και μειώνει τη σωματική και συναισθηματική ένταση. Ενυδατώνει και περιέχει οξέα φρούτων που παρέχουν ήπια απολεπιστική δράση στο δέρμα.      Η πορτοκαλιά κατάγεται από την νοτιοανατολική Ασία. Είναι πλούσιο σε οξέα φρούτων, σάκχαρα και βιταμίνη C. Έχει ήπια κερατολυτική δράση που προσφέρει φυσική λάμψη, αναζωογονεί και τονώνει το θαμπό δέρμα. Συνήθως χρησιμοποιείται σαν στυπτικό, ιδανικό για τη λιπαρή επιδερμίδα και την ακμή. Είναι ενυδατικό για την επιδερμίδα και προστατεύει από την ευαισθησία του τριχωτού ενώ παράλληλα προσθέτει γυαλάδα και λάμψη στα μαλλιά. Το αιθέριο έλαιο χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία και προσφέρει ανακούφιση από το άγχος, τη σωματική και συναισθηματική ένταση.

Το τριαντάφυλλο συμβολίζει την ομορφιά και τη θηλυκότητα και έχει ισχυρή ενυδατική δράση. Χαρίζει αίσθηση ηρεμίας και χρησιμοποιείται ως αντικαταθλιπτικό καθώς βοηθά στην εξισορρόπηση των συναισθημάτων. Το τριαντάφυλλο έχει μια μακρά ιστορία στη χρήση του σε λαϊκές θεραπείες, ιδιαίτερα στον τομέα της περιποίησης του δέρματος. Το αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου χρησιμοποιείται ευρέως στα καλλυντικά και στην αρωματοποιία. Έχει ηρεμιστικές, αφροδισιακές, τονωτικές και αντικαταθλιπτικές ιδιότητες καθώς βοηθά στην εξισορρόπηση των ορμονών και των συναισθημάτων. Ενυδατώνει και τονώνει το δέρμα και είναι ιδανικό για ξηρή και ώριμη επιδερμίδα. Το νερό τριαντάφυλλου έχει στυπτικές, αντισηπτικές και τονωτικές ιδιότητες. Επιπλέον μειώνει το ερύθημα καθώς καθαρίζει και φρεσκάρει το ξηρό, ευαίσθητο δέρμα με ήπιο και ασφαλή τρόπο.

Με φρουτώδες και λουλουδένιο άρωμα μελιού που αφήνει την επιδερμίδα απαλά αρωματισμένη. Το μέλι έχει ενυδατικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Επίσης θρέφει και αναζωογονεί το δέρμα. Σύμφωνα με τη μυθολογία ο Δίας ως βρέφος ανατράφηκε με μέλι την τροφή των θεών. οι αρχαίοι θεωρούν τον Αρισταίο ως πατέρα της μελισσοκομίας. Το μέλι τοποθετείται χρονολογικά πολύ παλιά στην ιστορία της ανθρωπότητας και το πρώτο γνωστό έγγραφο που επιβεβαιώνει τις θεραπευτικές του ιδιότητες είναι ο Αιγυπτιακός πάπυρος του Έβερς που χρονολογείται στα 2000 π.Χ. Ο Ιπποκράτης, πατέρας της Ιατρικής και ο Διοσκουρίδης συνιστούσαν μέλι για πληθώρα προβλημάτων και ασθενειών. Το μέλι είναι πλούσιο σε σάκχαρα, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία και έχει αντιοξειδωτικές, αντιμικροβιακές και αντιβιοτικές ιδιότητες. Έχει ενυδατική, καταπραϋντική και μαλακτική δράση για το δέρμα βελτιώνοντας παράλληλα την εμφάνιση του. Έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα στην επούλωση των πληγών.

Βασικά χαρακτηριστικά:
Με 97% φυσική σύνθεση.
Χωρίς: silicones, parabens, mineral oil, propylene glycol, ethanolamine, PCM & NM, phthalates, phenoxyethanol.
100% Ανακυκλώσιμη Συσκευασία (PE,PP)

Μορφή Προϊόντος

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Εφαρμόστε σε καθαρή –  ελαφρώς νωπή επιδερμίδα και κάντε με απαλές κυκλικές κινήσεις μασάζ 1 με 2 φορές την εβδομάδα.

Ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Για εξωτερική χρήση μόνο.