ΚΟΡΡΕΣ Αφρόλουτρο Saffron Orris 250ml

Κωδικός προϊόντος: 5203069086977
6.90 4.61 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες


Αρωματικό αφρόλουτρο Saffron Orris με ενυδατικούς παράγοντες. Οι νότες σαφράν περιστοιχίζονται από τη φρεσκάδα μανταρινιού και από τις πικάντικες, ζεστές νότες από μοσχοκάρυδο και σανταλόξυλο.


Product price
Additional options total:
Order total:

Αρωματικό αφρόλουτρο με ενυδατικούς παράγοντες. Νότες σαφράν περιστοιχίζονται από τη φρεσκάδα μανταρινιού και από τις πικάντικες, ζεστές νότες από μοσχοκάρυδο και σανταλόξυλο.

Το φασκόμηλο (ειδικά τα χνουδωτά φύλλα του ή το αιθέριο έλαιο του) χρησιμοποιείται για τις αντισηπτικές, αντιφλεγμονώδεις, σπασμολυτικές και ανθιδρωτικές ιδιότητές του. Το φασκόμηλο στέκεται στο κέντρο μαζί με την ίριδα – άνθος που προσδίδει στο νέο Eau de Toilette ένα άρωμα ξυλώδες, παράδοξα αναμειγμένο με νότες γλυκές και αρωματικά ίχνη πούδρας.

Tangerine / Μανταρίνι: Το όνομα χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά για φρούτα που προέρχονται από το Ταγγέρη , το Μαρόκο , που χαρακτηρίζεται ως ποικιλία μανταρινιού. Τα μανταρίνια είναι μικρότερα και λιγότερο στρογγυλά από τα κοινά πορτοκάλια . Η γεύση θεωρείται λιγότερο ξινή , γλυκιά και ισχυρότερη από αυτή ενός πορτοκαλιού. Τα φρέσκα φρούτα χρησιμοποιούνται επίσης σε σαλάτες, επιδόρπια και κυρίως πιάτα. Η φλούδα χρησιμοποιείται φρέσκα ή αποξηραμένα ως μπαχαρικό ή ζιζάνια για το ψήσιμο και τα ποτά.

Μοσχοκάρυδο: Το αιθέριο έλαιο χρησιμοποιείται επίσης στις βιομηχανίες καλλυντικών και φαρμακευτικών, για παράδειγμα στις οδοντόκρεμες και ως ένα σημαντικό συστατικό σε ορισμένα σιρόπια βήχα. Στην παραδοσιακή ιατρική, το μοσχοκάρυδο και το έλαιο του, χρησιμοποιούνταν για τις διαταραχές που σχετίζονται με το νευρικό και το πεπτικό σύστημα.

Sandalwood / σανταλόξυλο: Το λάδι σανδαλόξυλου έχει ένα χαρακτηριστικό απαλό, ζεστό, απαλό, κρεμώδες και γαλακτώδες άρωμα πολύτιμου ξύλου. Όταν χρησιμοποιείται σε μικρότερες αναλογίες σε ένα άρωμα , ενεργεί ως σταθεροποιητικό , ενισχύοντας τη μακροζωία άλλων, πιο πτητικών, υλικών στο σύνθετο υλικό.

Tο περιεχόμενο του είναι 87,1% φυσικό. Δερματολογικά ελεγμένο.

Μορφή Προϊόντος

Σκοπός Χρήσης

,

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Απλώστε μικρή ποσότητα σε βρεγμένη επιδερμίδα κάνοντας πλούσιο αφρό.

Ξεβγάλτε με άφθονο νερό.