Best Seller

ΚΟΡΡΕΣ Αφρόλουτρο Japanese Rose 250ml

Κωδικός προϊόντος: 5203069043239
5.20 4.21 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες


Αρωματικό αφρόλουτρο Japanese Rose με βελούδινο, γλυκό άρωμα από άνθη τριανταφυλλιάς, πρωτεΐνες σιταριού και βιολογικό εκχύλισμα αλθαίας.

Με βάση τον αριθμό των παραγγελιών που αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εκκρεμότητα εάν παραγγείλετε τώρα το προϊόν αυτό, η παραγγελία σας θα παραδοθεί από εμάς προς αποστολή στην μεταφορική εταιρεία που θα επιλέξετε στις 24 Μαΐου 2022

Αρωματικό αφρόλουτρο Japanese Rose με βελούδινο, γλυκό άρωμα από άνθη τριανταφυλλιάς. Χάρη στις πρωτεΐνες σιταριού και το βιολογικό εκχύλισμα αλθαίας που περιέχει, διατηρεί σταθερά τα επίπεδα ενυδάτωσης και είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση. Το προϊόν έχει περάσει από δερματολογικό έλεγχο και το περιεχόμενό του είναι 85,7% φυσικό.

Κύρια συστατικά

  • Το τριαντάφυλλο συμβολίζει την ομορφιά και τη θηλυκότητα και έχει ισχυρή ενυδατική δράση. Χαρίζει αίσθηση ηρεμίας και χρησιμοποιείται ως αντικαταθλιπτικό καθώς βοηθά στην εξισορρόπηση των συναισθημάτων. Το τριαντάφυλλο έχει μια μακρά ιστορία στη χρήση του σε λαϊκές θεραπείες, ιδιαίτερα στον τομέα της περιποίησης του δέρματος. Το αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου χρησιμοποιείται ευρέως στα καλλυντικά και στην αρωματοποιία. Έχει ηρεμιστικές, αφροδισιακές, τονωτικές και αντικαταθλιπτικές ιδιότητες καθώς βοηθά στην εξισορρόπηση των ορμονών και των συναισθημάτων. Ενυδατώνει και τονώνει το δέρμα και είναι ιδανικό για ξηρή και ώριμη επιδερμίδα. Το νερό τριαντάφυλλου έχει στυπτικές, αντισηπτικές και τονωτικές ιδιότητες. Επιπλέον μειώνει το ερύθημα καθώς καθαρίζει και φρεσκάρει το ξηρό, ευαίσθητο δέρμα με ήπιο και ασφαλή τρόπο.
  • Το σιτάρι [Triticum vulgare], όπως μαρτυρούν πλήθος αρχαιολογικά ευρήματα ηλικίας μέχρι και δώδεκα χιλιάδων ετών, είναι το δεύτερο [με πρώτο το κριθάρι] φυτό που καλλιέργησε ο άνθρωπος. Η τεράστια διατροφική σημασία που έχει σήμερα και η ευκολία με την οποία ευδοκιμεί σε μεγάλη ποικιλία εδαφών και κλιμάτων, έχουν ως συνέπεια η καλλιέργειά του να καταλαμβάνει παγκοσμίως έκταση μεγαλύτερη από κάθε άλλο φυτό. Οι πρωτεΐνες σιταριού διατηρούν την υγρασία στο εσωτερικό της επιδερμίδας.
  • Το όνομα ‘Αλθαία’ προέρχεται από το ρήμα ‘αλθαίνω’ που σημαίνει ‘θεραπεύω’. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα χρήσιμο φυτό, καθώς όλα τα μέρη του, κυρίως όμως τα φύλλα και οι ρίζες, περιέχουν ουσίες με επουλωτικέςαντιφλογιστικές και μαλακτικές ιδιότητες. Οι αρχαίοι Έλληνες ιατροί μεταχειρίζονταν πολύ τακτικά την Αλθαία – με εξωτερική χρήση της θεράπευαν εγκαύματα και δερματικούς ερεθισμούς.

Δείτε Επίσης

Την επίσημη ιστοσελίδα του προϊόντος στη σελίδα του προμηθευτή 

Τα υπόλοιπά μας αφρόλουτρα

Μορφή Προϊόντος

, ,

Σκοπός Χρήσης

, , , , ,

Συστατικά

, , , , , , , , ,

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Απλώστε μικρή ποσότητα σε βρεγμένη επιδερμίδα κάνοντας πλούσιο αφρό.

Ξεβγάλτε με άφθονο νερό.