Apivita Wine Elixir Λάδι Προσώπου Για Αναδόμηση & Σύσφιξη Με Πολυφαινόλες Από Λάδι Σταφυλιού 30ml

Κωδικός προϊόντος: 5201279059125
40.00 27.96 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες


Λάδι προσώπου για αναδόμηση και σύσφιξη, με ελαφριά υφή, ενισχυμένο με πανίσχυρα αντιγηραντικά μόρια, κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.


Product price
Additional options total:
Order total:

Λάδι προσώπου για αναδόμηση και σύσφιξη. Χάρη στο μοναδικό συνδυασμό ελαίων και αιθερίων ελαίων ελαφριάς υφής, ενισχυμένος με πανίσχυρα αντιγηραντικά μόρια (τις πολυφαινόλες, από λάδι σταφυλιού). Να σημειωθεί ότι είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

Κύρια συστατικά & οφέλη: Μειώνει τις ρυτίδες και ενισχύει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας χάρη στις πολυφαινόλες από λάδι σταφυλιού, στη μαστίχα και στο λάδι λεβάντας. Tο αμπέλι κατέχει ξεχωριστή θέση στην κοσμετολογία. Οι πολυφαινόλες που εμπεριέχονται στα φύλλα του αμπελιού, προστατεύουν το κολλαγόνο και την ελαστίνη των ιστών, βοηθώντας στη διατήρηση της νεότητας και κατατάσσοντας το σταφύλι ανάμεσα στα πιο αποτελεσματικά είδη ενάντια στη γήρανση. Παράλληλα, λόγω των αντιοξειδωτικών του ιδιοτήτων δίνει λάμψη στο δέρμα. Στην σύγχρονη κοσμετολογία, χρησιμοποιείται το έλαιο των καρπών του ως έλαιο βάσης, λόγω της υψηλής πτητικότητας του. Το έλαιο, περιέχει λιπαρά οξέα και βιταμίνη Ε και θεωρείται εξίσου πλούσιο σε αντιοξειδωτικά ενώ οι πολλά υποσχόμενες θεραπευτικές ιδιότητές του προσφέρουν ενυδατική, μαλακτική, αντιφλεγμονώδη, αντιμικροβιακή και αντιγηραντική δράση. Τα μοναδικά στον κόσμο άνυδρα, αυτόριζα αμπέλια της Σαντορίνης καλλιεργούνται σε μορφή κουλούρας προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις κλιματικές δυσκολίες του νησιού (ισχυροί άνεμοι, ξηρασία, αμμώδες ηφαιστειακό έδαφος) και έχουν αναπτύξει ισχυρές αντιστάσεις, παράγοντας σε πολύ μεγάλες ποσότητες εξαιρετικής αποτελεσματικότητας προστατευτικά μόρια, τις πολυφαινόλες. Από τα πλούσια σε πολυφαινόλες φύλλα τριών ποικιλιών (Αθήρι, Αηδάνι και Ασύρτικο) από τις οποίες δημιουργείται ο φημισμένος οίνος Vinsanto, η Apivita δημιούργησε ένα πανίσχυρο αντιγηραντικό εκχύλισμα το οποίο ξυπνά τη νεότητα της επιδερμίδας.

Η μαστίχα είναι χαρακτηριστικό φυτό της Χίου και χρησιμοποιείται για τις αντισηπτικές και επουλωτικές της ιδιότητες. To μαστιχόδεντρο Χίου είναι ενδημικό φυτό της Χίου και η μαστίχα προϊόν προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης (Π.Ο.Π). Η Pistacia lentiscus συναντάται και στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, χωρίς όμως να εκρινει ρητινη με τις ιδιότητες της ποικιλίας Χίου. Η μαστίχα είναι μια φυσική ρητίνη με ιδιαίτερα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά, εκκρίνεται σαν δάκρυ και ρέει ως σταγόνες στο χώμα. Το όνομά της μαστίχα προέρχεται από το ρήμα μασώ. Οι θεραπευτικές της ιδιότητες ήταν καταγεγραμμένες από τον Ιπποκράτη που τη χρησιμοποιούσε για να θεραπεύσει έλκη και γυναικολογικές παθήσεις. Εκτός από το πεπτικό σύστημα έχει ευεργετική δράση και στη στοματική υγεία. Επίσης, έχει αντιφλεγμονώδη, αντιμικροβιακή και αντιμυκητισιακή δράση. Αποτελεί φυσικό αντιοξειδωτικό για τον οργανισμό και συμβάλει στην επούλωση τραυμάτων.

Η λεβάντα θεωρείται το ηρεμιστικό της φύσης με μοναδικές ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες. Δρα αποτελεσματικά κατά της αϋπνίας και διώχνει τον πονοκέφαλο και το στρες. Επίσης καταπραΰνει τις αλλεργίες, τα τσιμπήματα εντόμων και τα εγκαύματα. Η λέξη Lavender προέρχεται από το λατινικό ρήμα “lavare” που σημαίνει “πλένω”. Πράγματι, οι Ρωμαίοι συνήθιζαν να πλένονται και να καθαρίζουν τις πληγές τους με λεβάντα. Η λεβάντα είναι γνωστή ως το «ηρεμιστικό της φύσης». Έχει ενυδατικές και αναγεννητικές ιδιότητες και καταπραΰνει ερεθισμούς. Η λεβάντα είναι κατάλληλη για το ευαίσθητο δέρμα και βοηθά σε μυϊκούς πόνους. Το αιθέριο έλαιο της χαλαρώνει το σώμα και τις αισθήσεις και βοηθά στην καταπολέμηση της αϋπνίας, του πονοκεφάλους και του στρες, ενώ καταπραΰνει τσιμπήματα εντόμων και εγκαύματα.

Ενυδατώνει, θρέφει και αναδομεί την επιδερμίδα με λάδι ελιάς, αμυγδάλου και ηλίανθου. Το λάδι ελιάς παραδοσιακά χρησιμοποιείται για να θρέψει, να τονώσει και να αναζωογονήσει το δέρμα και τα μαλλιά, ενώ προστατεύει τα μαλλιά από το σπάσιμο και την ψαλίδα. Η ελιά προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία, ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα και τα μαλλιά. Οι κόκκοι ελιάς δρουν ως ήπιο απολεπιστικό και συντελούν στο βαθύ καθαρισμό του δέρματος. Η ελιά είναι πολύ γνωστή από την αρχαία Ελλάδα και θεωρούταν σύμβολο δόξας, πλούτου και ευημερίας. Πλούσια σε βιταμίνη Ε και Α και σε πολυφαινόλες, ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα και τα μαλλιά, δίνοντάς τους λάμψη και επανορθώνοντας τις ξηρές άκρες,  ενώ διαθέτει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και προστατεύει την επιδερμίδα και τα μαλλιά από τις ελεύθερες ρίζες. Παράλληλα βοηθάει στην αναδόμηση της επιδερμίδας, αυξάνει τη λάμψη της, την ελαστικότητά της με αντιφλεγμονώδεις και αντιμικροβιακές ιδιότητες.

Η αμυγδαλιά έχει μαλακτικές, επουλωτικές, ενυδατικές και τροφοτονωτικές ιδιότητες για το δέρμα. Η αμυγδαλιά συμβολίζει το πέρασμα από τον Χειμώνα στην Άνοιξη. Το αμυγδαλέλαιο είναι από τα πλουσιότερα έλαια σε Βιταμίνες A, B & E, σε ιχνοστοιχεία και είναι συμβατό με τα λιπίδια του δέρματος. Ο Ιπποκράτης το χρήσιμοποιούσε για να καταπραΰνει τη φαγούρα και τον ερεθισμό από το έκζεμα, καθώς επίσης για την αντιμετώπιση γυναικολογικών παθήσεων. Έχει την ικανότητα να φροντίζει, να ενυδατώνει και να διατηρεί την ελαστικότητα της επιδερμίδας, καθώς και να θρέφει, να μαλακώνει και να ενυδατώνει τα μαλλιά. Είναι κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες π.χ. βρεφών και για αφαίρεση του μακιγιάζ.

Η ονομασία του ηλίανθου προέρχεται από το γεγονός ότι η “ταξιανθία κεφαλή” ακολουθεί τον ήλιο κατά τη διάρκεια της ημέρας και στρέφεται πάλι προς την ανατολή το πρωί. Η τεράστια οικονομική του σημασία οφείλεται στο λάδι ηλιέλαιο που περιέχουν οι καρποί του – ηλιόσποροι.Το λάδι παραλαμβάνεται με έκθλιψη. Το ηλιέλαιο συνίσταται για τηγάνισμα επειδή η θερμοκρασία καπνίσματος του είναι υψηλή και φτάνει περίπου στους 230°C. Οι ηλιόσποροι τρώγονται αποξηραμένοι ή καβουρντισμένοι ενώ οι πολύ μικροί χρησιμοποιούνται ως πτηνοτροφή. Επίσης από τους σπόρους παράγεται ένα είδος φυστικοβούτυρου ενώ από τους κόνδυλους αλκοόλη. Το αφέψημα (τσάι) του φυτού χρησιμοποιείται ως αντιρρευματικό, διουρητικό, αποχρεμπτικό, αντιπυρετικό και στυπτικό.

Προστατεύει από το οξειδωτικό stress με λάδι πρόπολης και βιταμίνη Ε. Η λέξη πρόπολις ετυμολογικά σημαίνει “ προ της πόλεως”. Οι μέλισσες συλλέγουν ρητίνες από φυτά, τις αναμιγνύουν με κερί και γύρη, τις εμπλουτίζουν με ένζυμα και ιχνοστοιχεία για να την παρασκευάσουν. Τη χρησιμοποιούν ως δομικό υλικό, αλλά και για προστασία της κυψέλης από μολύνσεις και εισβολείς. Επίσης, με τη χρήση της πρόπολης επιτυγχάνεται η απόλυτη απoστείρωση της κυψέλης. Η πρόπολη περιέχει κατά μέσο όρο 55% ρητίνες, 30% κερί, 10% αιθέρια έλαια και 5% γύρη, φλαβονοειδή, φαινολικές και αρωματικές ουσίες και ιχνοστοιχεία. Το εκχύλισμα της πρόπολης ενισχύει την λάμψη και την υγεία του δέρματος και του παρέχει αντιφλεγμονώδη δράση, επίσης έχει αντισηπτικές και αντιβακτηριδιακές ιδιότητες. Χρησιμοποιείται στην καταπολέμηση της πιτυρίδας και στην καθημερινή φροντίδα των δοντιών και των ούλων λόγω των αντιβακτηριδιακών και επουλωτικών ιδιοτήτων της.

Αναζωογονεί την επιδερμίδα και τη διάθεση χάρη στα αιθέρια έλαια νέρολι, πατσουλί, φασκόμηλο και τριαντάφυλλο. Το πατσουλί είναι αφροδισιακό και βοηθά στη μείωση του στρες, είναι ιδανικό για αφυδατωμένες ή ώριμες επιδερμίδες καθώς έχει επουλωτικές και αναπλαστικές ιδιότητες. Το αιθέριο του έλαιο χρησιμοποιείται ευρέως στην αρωματοθεραπεία για τις αφροδισιακές και χαλαρωτικές του ιδιότητες ενώ δρα κατά του στρες. Έχει επουλωτικές και αναπλαστικές ιδιότητες που το καθιστούν ιδανικό για το αφυδατωμένο ή για το ώριμο δέρμα με ρυτίδες. Χρησιμοποιείται για τη αντιμετώπιση του ραγισμένου και σκασμένου δέρματος, της πιτυρίδας, και κατά των μυκητιάσεων.

Το φασκόμηλο χρησιμοποιείται ως τονωτικό των μαλλιών και στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Το αιθέριο έλαιο είναι αφροδισιακό και δημιουργεί αίσθηση ευφορίας. Αυτό το είδος φασκόμηλου, η γοργογιάννη, θεωρείται καταπληκτικό τονωτικό για τα μαλλιά, καθώς διεγείρει την ανάπτυξη τους και τα διατηρεί λαμπερά και δυνατά. Λόγω των αντιβακτηριδιακών του ιδιοτήτων, χρησιμοποιείται για τη διατήρηση της υγείας των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής. Ανακουφίζει από το στρες και τη συναισθηματική ένταση, πολύ αποτελεσματικό για το βαθύ καθαρισμό του λιπαρού δέρματος και ιδανικό για τις ώριμες επιδερμίδες καθώς βοηθά στην αναγέννηση των κυττάρων.

Το τριαντάφυλλο συμβολίζει την ομορφιά και τη θηλυκότητα και έχει ισχυρή ενυδατική δράση. Χαρίζει αίσθηση ηρεμίας και χρησιμοποιείται ως αντικαταθλιπτικό καθώς βοηθά στην εξισορρόπηση των συναισθημάτων. Το τριαντάφυλλο έχει μια μακρά ιστορία στη χρήση του σε λαϊκές θεραπείες, ιδιαίτερα στον τομέα της περιποίησης του δέρματος. Το αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλου χρησιμοποιείται ευρέως στα καλλυντικά και στην αρωματοποιία. Έχει ηρεμιστικές, αφροδισιακές, τονωτικές και αντικαταθλιπτικές ιδιότητες καθώς βοηθά στην εξισορρόπηση των ορμονών και των συναισθημάτων. Ενυδατώνει και τονώνει το δέρμα και είναι ιδανικό για ξηρή και ώριμη επιδερμίδα. Το νερό τριαντάφυλλου έχει στυπτικές, αντισηπτικές και τονωτικές ιδιότητες. Επιπλέον μειώνει το ερύθημα καθώς καθαρίζει και φρεσκάρει το ξηρό, ευαίσθητο δέρμα με ήπιο και ασφαλή τρόπο.

Το γεράνι ενυδατώνει και ρυθμίζει τη λιπαρότητα και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και για τα παιδιά. Ανακουφίζει από το άγχος και το στρες. Σύμφωνα με αστικό μύθο, το γεράνι φυτευόταν γύρω από τα σπίτια για να διώχνει τα “κακά πνεύματα”. Το αιθέριο του έλαιο έχει ενυδατικές, καταπραϋντικές, συσφιγκτικές, αντισηπτικές, αντιβακτηριδιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Θεραπεύει τα σκασμένα χείλη και ανακουφίζει από το στρες. Εξωτερικά χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση της ακμής. Επιπλέον είναι πολύ αποτελεσματικό ως εντομοαπωθητικό (κουνούπια, ψείρες, κτλ).

Βασικά χαρακτηριστικά:
Με 100% φυσική σύνθεση.
Δερματολογικά ελεγμένο – Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.
Χωρίς: mineral oil, silicone, parabens, propylene glycol, ethanolamine, PCM & NM, butylene glycol, phthalates.

Μορφή Προϊόντος

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Απλώνετε κάθε βράδυ σε καθαρό και στεγνό πρόσωπο και λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Για εξωτερική χρήση μόνο.

Για πιο εντατική δράση εφαρμόστε μετά τον ορό Wine Elixir.

Πριν την πρώτη χρήση οποιουδήποτε κρεμικού προϊόντος εφαρμόστε μια σταγόνα πίσω από το αυτί σας ή στην εσωτερική περιοχή του αγκώνα. Με αυτό τον τρόπο αν εκδηλώσετε αλλεργία στο προϊόν αυτή θα είναι περιορισμένης έκτασης και θα γίνει αμέσως αντιληπτή.

Προφυλάξτε την επιδερμίδα σας διακόπτοντας το κάπνισμα και καταναλώνοντας περιορισμένη ποσότητα αλκοόλ. Χρησιμοποιήστε αντηλιακό (εφόσον εκτίθεστε στον ήλιο) όλο το χρόνο και όχι μόνο το καλοκαίρι. Μην κοιμάστε φορώντας μακιγιάζ. Ακόμα και χωρίς να βάφετε το πρόσωπό σας οι ατμοσφαιρικοί ρύποι και οι φυσιολογικές καθημερινές εκκρίσεις δημιουργούν πρόβλημα στους πόρους του δέρματος. Καθαρίστε το πρόσωπο σας τουλάχιστον μια φορά την ημέρα με κάποιο καθαριστικό σχεδιασμένο για χρήση στο πρόσωπο και όχι συμβατικό σαπούνι ή σκέτο νερό. Μην αμελείτε την χρήση κρέμας ματιών, αφού είναι από τις περιοχές του προσώπου που υφίσταται τη μεγαλύτερη καταπόνηση. Τέλος χρησιμοποιείστε κρεμικά προϊόντα κατάλληλα για την ηλικία και τον τύπο του δέρματός σας. Προτιμήστε την χρήση ολοκληρωμένων σετ προϊόντων (πχ αντηλιακό – καθαριστικό – κρέμα προσώπου & ματιών) που να μπορείτε να χρησιμοποιείτε όλο το χρόνο, από τη χρήση μεμονωμένων προϊόντων για περιορισμένο χρονικό διάστημα (πχ μόνο κρέμα νύχτας για 3 μήνες το έτος).

Την χρήση κρέμας ημέρας, αντηλιακού και καθαριστικού μπορούν να συνοδέψουν μια κρέμα νύχτας, ένας ορός προσώπου αλλά ακόμα και ενισχυτικά προϊόντα φτιαγμένα για να ενσωματώνονται στις κρέμες (cream boosters) αμέσως πριν την εφαρμογή τους. Επιλέξτε προϊόντα συμβατά μεταξύ τους. Για οποιαδήποτε απορία, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.