Bioten Bodyshape Slimming Spray Αδυνατιστικό Spray 200ml

Κωδικός προϊόντος: 5201314129677
6.05 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες


To Spray για αδυνάτισμα της εταιρείας Bioten περιέχει 100% μεσογειακό φυσικό και βιώσιμο περγαμόντο και βελτιώνει την όψη του σώματος σας.


Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

Οι πελάτες μας αγοράζουν μαζί

Το νέο προϊόν Bodyshape Slimming Spray από την Bioten, περιέχει 100% μεσογειακό φυσικό και βιώσιμο περγαμόντο. H bioten εξέλιξε την πολύ επιτυχημένη σειρά BODYSHAPE, μία σειρά από προϊόντα που στοχεύουν στις περιοχές με τάση προς κυτταρίτιδα, με αποτέλεσμα ένα πιο σφριγηλό και απαλό δέρμα. Η κρέμα κατά της κυτταρίτιδας BODYSHAPE είναι εμπλουτισμένη με ένα μοναδικό συνδυασμό ενεργών συστατικών που βοηθά στην καταπολέμηση της ‘όψης φλοιού πορτοκαλιού’ και αυξάνει τη σφριγηλότητα του δέρματος. Καταπολεμά την κυτταρίτιδα και βελτιώνει την όψη του σώματος, χρησιμοποιώντας έναν αποτελεσματικό συνδυασμό φυσικών συστατικών προερχόμενων από ήπιες και φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους παραγωγής που προστατεύουν τα ενεργά τους συστατικά.

Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα:  Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα μέχρι 3 cm στους γοφούς και την κοιλιά μετά από 4 εβδομάδες χρήσης.

Δείτε Επίσης

Όλα μας τα προϊόντα για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας

Όλα μας τα προϊόντα για την κατακράτηση υγρών

Την επίσημη ιστοσελίδα του προϊόντος στη σελίδα του κατασκευαστή

Μορφή Προϊόντος

Σκοπός Χρήσης

,

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Χρησιμοποιήστε το προϊόν 1 με 2 φορές την ημέρα στις προβληματικές περιοχές (μηρούς, γοφούς, στομάχι) για τουλάχιστον 1 μήνα.

Επαναλάβετε τη χρήση αρκετές φορές μέσα στο χρόνο. Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν στο πρόσωπο. Πλύνετε τα χέρια σας μετά τη χρήση

Πριν την πρώτη χρήση οποιουδήποτε δερμοκαλλυντικού προϊόντος εφαρμόστε μια σταγόνα πίσω από το αυτί σας ή στην εσωτερική περιοχή του αγκώνα. Με αυτό τον τρόπο αν εκδηλώσετε αλλεργία στο προϊόν αυτή θα είναι περιορισμένης έκτασης και θα γίνει αμέσως αντιληπτή.