[1] Bentholia Κρέμα με Πανθενόλη και Αλόη για Ερεθισμένες Επιδερμίδες 100ml BestSeller

Κωδικός προϊόντος: 5203411007704-1
3.50 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες


Η κρέμα πανθενόλης Bentholia είναι πλούσια σε ενυδατικά και αναζωογονητικά συστατικά. Κατάλληλη για χρήση σε σκασμένες και αφυδατωμένες επιδερμίδες, επιδερμίδες με αυξημένες ανάγκες ενυδάτωσης που προέρχονται από την έκθεση στον…


Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

Οι πελάτες μας αγοράζουν μαζί

YITH Badge
+
Αγοράστε μαζί μόνο:   8.10

Η κρέμα πανθενόλης Bentholia είναι πλούσια σε ενυδατικά και αναζωογονητικά συστατικά. Κατάλληλη για χρήση σε σκασμένες και αφυδατωμένες επιδερμίδες, επιδερμίδες με αυξημένες ανάγκες ενυδάτωσης που προέρχονται από την έκθεση στον ήλιο ή στο κρύο, συγκάματα ή άλλες αιτίες. Περιέχει πανθενόλη, που είναι γνωστή για την ενυδατική της δράση και τη συμβολή της στην ανάπλαση του δέρματος. Η δράση της συμπληρώνεται από το εκχύλισμα φύλλων αλόης, για ένα βελτιωμένο αποτέλεσμα.

Μια κρέμα πανθενόλης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αντιμετωπιστούν ήπιοι δερματικοί ερεθισμοί που οφείλονται για παράδειγμα σε

  • Έγκαυμα
  • Σύγκαμα
  • Αποτρίχωση
  • Έκθεση σε ερεθιστικές ουσίες
  • Έκθεση στον ήλιο

Αλλά και σε σημεία του σώματος που η επιδερμίδα είναι ξηρή, αφυδατωμένη ή εμφανίζει υπερκερατώσεις (όπως πχ σκληρύνσεις σε αγκώνες και φτέρνες). Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σε όλο το σώμα. Έχει ουδέτερο Ph και ταιριάζει σε κάθε τύπο δέρματος. Είναι απορροφητική και δεν αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Μην την χρησιμοποιείτε ωστόσο πάνω σε ανοιχτά τραύματα. Αν και υπάρχουν πιο εξειδικευμένα προϊόντα, η κρέμα πανθενόλης είναι μια αξιόπιστη και οικονομική λύση για την πρώτη αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων, που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι ή φαρμακείο διακοπών.

Για χρήση πάνω σε τατουαζ η εκτεταμένα εγκαύματα προτιμήστε την Αλοιφή Bentholia

Μπορείτε να συμπληρώστε την χρήση της με κάποιο συμπλήρωμα βιταμίνης C, που προάγει την επούλωση του δέρματος

Δείτε επίσης

Σκοπός Χρήσης

, , , , , , , ,

Μορφή Προϊόντος

, ,

Συστατικά

,

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Επαλείψτε τοπικά με κυκλικές κινήσεις 3-4 φορές την ημέρα. Μην την χρησιμοποιείτε πάνω σε ανοιχτά τραύματα.

Πριν την πρώτη χρήση οποιουδήποτε δερμοκαλλυντικού προϊόντος εφαρμόστε μια σταγόνα πίσω από το αυτί σας ή στην εσωτερική περιοχή του αγκώνα. Με αυτό τον τρόπο αν εκδηλώσετε αλλεργία στο προϊόν αυτή θα είναι περιορισμένης έκτασης και θα γίνει αμέσως αντιληπτή.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…