Bioten Cellufight Gel για την Κυτταρίτιδα Γλουτών Cryo Sculpt Gel 2x200ml 400ml

Κωδικός προϊόντος: 5201314164746
9.77 7.30 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες


Δροσερός συνδυασμός φυσικών εκχυλισμάτων και ενεργών συστατικών που μειώνει την κυτταρίτιδα και την περιφέρεια της κοιλιάς και των γλουτών. Αποδεδειγμένα μειώνει έως και 2 εκατοστά στους γλουτούς και έως και 4 εκατοστά στην κοιλιά σε 4 εβδομάδες.

 


Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

Πακέτο Bioten Cellufight Gel για την Κυτταρίτιδα Γλουτών Cryo Sculpt Gel 1+1, περιλαμβάνει δύο συσκευασίες των 200ml, συνολικής ποσότητας 400ml.

Το Cellufight Cryo-Sculpt Gel είναι ένας δροσερός και ισχυρός συνδυασμός φυσικών εκχυλισμάτων και ενεργών συστατικών που βοηθά στη μείωση της κυτταρίτιδας και της περιφέρειας της κοιλιάς και των γλουτών. Αυτό το καινοτόμο προϊόν προσφέρει αποδεδειγμένα αποτελέσματα, με μείωση της περιφέρειας έως και 2 εκατοστά στους γλουτούς και έως και 4 εκατοστά στην κοιλιά, μέσα σε μόλις τέσσερις εβδομάδες.

Δράση

Το SLIMBOOST3*, ένα ισχυρό ενεργό συστατικό φυσικής προέλευσης, εξασφαλίζει τριπλή δράση ενάντια στην κυτταρίτιδα: καταπολεμά την όψη “φλοιού πορτοκαλιού”, προλαμβάνει τη δημιουργία και μειώνει την υπάρχουσα κυτταρίτιδα, ενώ επαναφέρει τα λιποκύτταρα στο αρχικό τους σχήμα για μια πιο λεπτή σιλουέτα. Το Guarana ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία, χαρίζοντας στο δέρμα λάμψη, ενώ το εκχύλισμα θαλάσσιων φυκιών βοηθά στην απομάκρυνση των επιπλέον υγρών από τους ιστούς, τονώνοντας το δέρμα. Η βιταμίνη Ε προσφέρει απαλή και λεία όψη στο δέρμα, συμβάλλοντας στην αντιοξειδωτική του προστασία.

Ενεργά Συστατικά

  • Guarana: Καλλιεργείται στη Βραζιλία και είναι γνωστό για τις διεγερτικές του ιδιότητες, ενεργοποιεί το κεντρικό νευρικό σύστημα, αυξάνει τον μεταβολισμό και λειτουργεί ως ελαφρύ διουρητικό. Περιέχει επίσης τανίνες και σαπωνίνες.
  • Θαλάσσια Φύκια (Seanamin): Πλούσια σε θαλάσσιους πολυσακχαρίτες, πρωτεΐνες και ανόργανες ουσίες, περιέχει επίσης υδρολυμένη ακτίνη, υδροχλωρική γλυκοζαμίνη, γλυκονικό ασβέστιο, μαννιτόλη, γλυκουρονικό νάτριο και σορβιτόλη.
  • SLIMBOOST3:
    • Καταπραΰνει τη φλεγμονή στον λιπώδη ιστό από την κυτταρίτιδα, καταπολεμώντας την όψη “φλοιού πορτοκαλιού” και αφήνοντας το δέρμα λείο.
    • Μειώνει τις λιπαρές αποθέσεις στον λιπώδη ιστό, ενισχύοντας τη λιπόλυση και προκαλώντας αποσυμφόρηση των ιστών.
    • Αποσυμφορεί τα λιποκύτταρα και τα επαναφέρει στο φυσιολογικό τους σχήμα, προσφέροντας μια πιο λεπτή σιλουέτα.
  • Βιταμίνη Ε: Προστατεύει το δέρμα από τις ελεύθερες ρίζες, αυξάνοντας την αντιοξειδωτική του άμυνα και συμβάλλοντας στην καταπολέμηση της γήρανσης.

Οδηγίες Χρήσης:

  • Χρήση: Εφαρμόστε το Cellufight Cryo Gel στις προβληματικές περιοχές δύο φορές την ημέρα για τουλάχιστον τέσσερις εβδομάδες. Κάντε μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.
  • Προφυλάξεις: Η εφαρμογή του προϊόντος προκαλεί αρχικά ψυκτική δράση που ακολουθείται από θερμαντική, φαινόμενα που είναι φυσιολογικά και εξαφανίζονται μετά από λίγα λεπτά. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Μη χρησιμοποιείτε το προϊόν σε πολύ ευαίσθητο δέρμα, με κιρσούς ή εμφανή αγγεία. Μην εφαρμόζετε μετά από αποτρίχωση ή έκθεση στον ήλιο. Να μη χρησιμοποιείται από εγκύους ή κατά το θηλασμό. Μην εφαρμόζετε στο πρόσωπο. Πλύνετε τα χέρια σας μετά τη χρήση.

Δείτε επίσης

Brand

Μορφή Προϊόντος

Σκοπός Χρήσης

,

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Χρησιμοποιήστε το προϊόν 1 με 2 φορές την ημέρα στις προβληματικές περιοχές (μηρούς, γοφούς, στομάχι) για τουλάχιστον 1 μήνα.

Επαναλάβετε τη χρήση αρκετές φορές μέσα στο χρόνο. Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν στο πρόσωπο. Πλύνετε τα χέρια σας μετά την χρήση.

Πριν την πρώτη χρήση οποιουδήποτε δερμοκαλλυντικού προϊόντος εφαρμόστε μια σταγόνα πίσω από το αυτί σας ή στην εσωτερική περιοχή του αγκώνα. Με αυτό τον τρόπο αν εκδηλώσετε αλλεργία στο προϊόν αυτή θα είναι περιορισμένης έκτασης και θα γίνει αμέσως αντιληπτή.