Bioten Bodyshape Gel για την Κυτταρίτιδα Σώματος Slim No Gym 2x150ml 300ml

Κωδικός προϊόντος: 5201314156239
10.75 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες


Gel που αναδιαμορφώνει και τονώνει τη σιλουέτα με ελάχιστο χρόνο και προσπάθεια, χάρη στο ισχυρό Actigym και το εκχύλισμα Cranberry, πλούσιο σε αντιοξειδωτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες.

 

 


Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

Πακέτο Bioten Bodyshape Gel για την Κυτταρίτιδα Σώματος Slim No Gym 1+1, περιλαμβάνει δύο συσκευασίες των 150ml, συνολικής ποσότητας 300ml.

Η Bioten ενισχύει τη σειρά BODYSHAPE με το νέο και επαναστατικό SLIM NO GYM Gel, ένα προϊόν που θα γίνει ο απόλυτος σύμμαχός σας για την αναδιαμόρφωση και την τόνωση της σιλουέτας που πάντα επιθυμούσατε, δαπανώντας ελάχιστο χρόνο και προσπάθεια!

Το SLIM NO GYM περιέχει υψηλό ποσοστό ACTIGYM™, ένα ισχυρό και βραβευμένο συστατικό που προέρχεται από εκχύλισμα θαλάσσιου πλαγκτόν των Βερμούδων, το οποίο μιμείται την επίδραση της άσκησης αντοχής για τη βελτίωση του τόνου του σώματος. Το gel επαναπροσδιορίζει τη σιλουέτα, μειώνοντας την περίμετρο της κοιλιάς, το περίγραμμα των μηρών και τη χαλάρωση των χεριών. Δεν περιέχει Paraben και είναι δερματολογικά ελεγμένο.

Ενεργά Συστατικά

Το SLIM NO GYM Gel περιέχει ACTIGYM™, που βοηθά στη δημιουργία μυϊκών ινών τύπου Ι, οι οποίες είναι οι πιο αποτελεσματικές για την καύση λίπους και την επιτάχυνση της απώλειας βάρους. Το ενεργό αυτό βιοτεχνολογικό συστατικό μιμείται τη δράση των ασκήσεων αντοχής, προσφέροντας εντυπωσιακά αποτελέσματα όπως η μείωση της περιφέρειας της κοιλιάς, των μηρών και των χεριών, η ενίσχυση της απώλειας σωματικού βάρους και η βελτίωση της εμφάνισης και τόνωσης της σιλουέτας. Το gel είναι επίσης εμπλουτισμένο με εκχύλισμα Cranberry βιολογικής προέλευσης, πλούσιο σε τανίνες, βιταμίνη C και AHA, που προσφέρουν αντιοξειδωτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες, διατηρώντας το δέρμα σας τονωμένο και λαμπερό.

Κλινικά Αποδεδειγμένα Αποτελέσματα

  • Ολική αναδιαμόρφωση σώματος:
    • Η σιλουέτα επαναπροσδιορίζεται μέσω της απώλειας βάρους.
    • Η περιφέρεια της κοιλιάς μειώνεται έως -3,4 εκατοστά.
    • Η περιφέρεια των μηρών μειώνεται έως -2 εκατοστά και η επιδερμίδα γίνεται πιο λεία.
    • Η περιφέρεια στα μπράτσα μειώνεται.
    • Το σώμα δείχνει ορατά πιο τονωμένο.

*Αντικειμενική, κλινική αξιολόγηση με εργαστηριακό όργανο και αυτοαξιολόγηση υπό την επίβλεψη δερματολόγου, 25 γυναίκες, 2 εφαρμογές την ημέρα για 28 ημέρες. *Κλινικά αποδεδειγμένα αποτελέσματα για το ACTIGYM™.

Δείτε επίσης

Brand

Μορφή Προϊόντος

Σκοπός Χρήσης

,

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Χρησιμοποιήστε το προϊόν 1 με 2 φορές την ημέρα στις προβληματικές περιοχές (μηρούς, γοφούς, στομάχι) για τουλάχιστον 1 μήνα.

Επαναλάβετε τη χρήση αρκετές φορές μέσα στο χρόνο. Μην χρησιμοποιείτε το προϊόν στο πρόσωπο. Πλύνετε τα χέρια σας μετά την χρήση.

Πριν την πρώτη χρήση οποιουδήποτε δερμοκαλλυντικού προϊόντος εφαρμόστε μια σταγόνα πίσω από το αυτί σας ή στην εσωτερική περιοχή του αγκώνα. Με αυτό τον τρόπο αν εκδηλώσετε αλλεργία στο προϊόν αυτή θα είναι περιορισμένης έκτασης και θα γίνει αμέσως αντιληπτή.