Bioten Beloved Musk Ενυδατική Κρέμα Σώματος με Άρωμα White Musk 250ml

Κωδικός προϊόντος: 5201314140832
4.70 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες


Η ενυδατική κρέμα σώματος με άρωμα White Musk για ένα βαθιά ενυδατωμένο και μεταξένιο δέρμα, με μια ευχάριστη αίσθηση απαλότητας και αρώματος που διαρκεί.


Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

Η ενυδατική κρέμα σώματος Bioten Beloved Musk με άρωμα White Musk αποτελεί την ιδανική λύση για ένα βαθιά ενυδατωμένο και μεταξένιο δέρμα, προσφέροντας μια ευχάριστη αίσθηση απαλότητας και αρώματος που διαρκεί.

Περιέχει μια μοναδική σύνθεση με 83% φυσικά συστατικά, που ενυδατώνουν το δέρμα σε βάθος και διατηρούν την ενυδάτωση έως και 48 ώρες*. Η 100% φυσική βανίλια που περιέχει βοηθά στη διατήρηση της απαλότητας, ενώ ταυτόχρονα τονώνει το δέρμα, αποτρέποντας την αφυδάτωσή του. Το άρωμα White Musk είναι ένα αισθησιακό, ζεστό και φρέσκο άρωμα που προσδίδει στην κρέμα σώματος Bioten Beloved Musk την απαράμιλλη μαγεία του. Είναι ιδανικό για τις γυναίκες που επιθυμούν ένα απαλό άρωμα που διαρκεί για πολλές ώρες. Είναι δερματολογικά ελεγμένη, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητά της σε κάθε χρήση.

*Κλινικός έλεγχος που πραγματοποιήθηκε με εργαστηριακό όργανο υπό την επίβλεψη δερματολόγου, σε ένα δείγμα 10 γυναικών.

Οδηγίες Χρήσης

Απλώστε την κρέμα σε καθαρό δέρμα και κάντε απαλό μασάζ με απαλές κυκλικές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί πλήρως.

Δείτε επίσης

 

Brand

Μορφή Προϊόντος

, , ,

Σκοπός Χρήσης

, , ,

Συστατικά

, ,

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Απλώστε την κρέμα σώματος σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα και κάντε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση, ιδίως μετά το μπάνιο ή το ντους, για να διατηρήσετε την επιδερμίδα σας απαλή, ενυδατωμένη και ευωδιαστή όλη την ημέρα.