ΚΟΡΡΕΣ Korres Forest Cedar Αφρόλουτρο σε Gel 2x250ml

Κωδικός προϊόντος: 5203069129223
4.34 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες


…στη διατήρηση των επιπέδων ενυδάτωσης της επιδερμίδας. Αυτή η μοναδική φόρμουλα παρέχει άμεση ενυδάτωση και περιποίηση, καθιστώντας το ιδανικό για καθημερινή χρήση. Τα αφρόλουτρα της KORRES είναι δερματολογικά ελεγμένα και…


Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

Το Korres Renewing Shower Gel Forest Cedar είναι ένα αφρόλουτρο με άρωμα κέδρου με ενυδατική δράση που είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση, προσφέροντας αναζωογόνηση και ενυδάτωση στην επιδερμίδα σας και ανανεώνοντας το δέρμα σας με αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας.  Η σύνθεση του περιλαμβάνει ένα μοναδικό μείγμα αρωμάτων που αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά του δάσους, με το διαχρονικό ξυλώδες άρωμα του κέδρου να συνδυάζεται αρμονικά με τις δροσερές νότες της φύσης.

Σύμφωνα με έρευνες, το 9 στους 10 άτομα με ξηρή επιδερμίδα που δοκίμασαν το αφρόλουτρο ανέφεραν μια απαλότερη υφή και έντονη αίσθηση αναζωογονημένου δέρματος αμέσως μετά τη χρήση. Αυτά τα αποτελέσματα προέκυψαν από τεστ αυτο-αξιολόγησης που πραγματοποιήθηκαν σε πάνελ 32 ατόμων ηλικίας 18-55 ετών.

Τα αφρόλουτρα της KORRES είναι δερματολογικά ελεγμένα και περιέχουν φυσικά συστατικά που προσφέρουν οφέλη στο δέρμα. Η σειρά αυτή χαρακτηρίζεται από την αντιπροσωπευτική παρουσίαση των άνθη, των φρούτων και των φυτών μέσα από δημιουργικές λήψεις που αντικατοπτρίζουν την αγνότητα και τη δύναμη της φυσικής ομορφιάς. Σημαντικό να σημειώσουμε ότι οι συσκευασίες των προϊόντων της KORRES είναι 90% ανακυκλώσιμες.

Οι επιδερμικές δοκιμές έχουν αποδείξει ότι αυτό το αφρόλουτρο προσφέρει άμεσα βελούδινο δέρμα με υγιή όψη. Σύμφωνα με την αυτο-αξιολόγηση που πραγματοποιήθηκε με πάνελ 32 ατόμων ηλικίας 18-55 ετών, το 9 στους 10 άτομα με ξηρή επιδερμίδα που δοκίμασαν το αφρόλουτρο επιβεβαίωσαν μια απαλότερη υφή και μια έντονη αίσθηση αναζωογονημένου δέρματος αμέσως μετά τη χρήση.

Κύρια συστατικά

Τα βασικά συστατικά αυτού του προϊόντος είναι επιλεγμένα με προσοχή, με στόχο να προσφέρουν ολοκληρωμένη φροντίδα στο δέρμα σας. Οι πρωτεΐνες Σιταριού, που αποτελούν ένα από τα βασικά συστατικά, δημιουργούν ένα προστατευτικό φιλμ στην επιδερμίδα, διατηρώντας την υγρασία σταθερή και προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση. Η παρουσία της Αλθαίας εμπλουτίζει τη σύνθεση με εξαιρετικές ιδιότητες καταπράυνσης και μαλάκτικης δράσης.

Σημαντικό είναι ότι το προϊόν περιέχει 88,4% φυσικά συστατικά, επιδεικνύοντας την προσήλωση της εταιρείας στη χρήση φυσικών συνθετικών. Επιπλέον, η δερματολογική δοκιμή ενισχύει την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του προϊόντος, ενώ ουδέτερο pH εξασφαλίζει την αρμονική αλληλεπίδραση με το δέρμα.

Εν τέλει, αξίζει να σημειώσουμε ότι το αφρόλουτρο δεν περιέχει parabens, ορυκτά έλαια, σιλικόνη, οινόπνευμα και ρετινόλη, ενισχύοντας τη φιλοσοφία της φυσικής φροντίδας. Επιπλέον, το προϊόν είναι κατάλληλο για χρήση από vegans, προσφέροντας μια συνειδητή επιλογή για όσους επιθυμούν προϊόντα που ανταποκρίνονται στις διατροφικές τους ανάγκες.

Δείτε Επίσης

Άρωμα - Γεύση

Μορφή Προϊόντος

Σκοπός Χρήσης

, , ,

Συστατικά

,

Brand

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Απλώστε μικρή ποσότητα σε βρεγμένη επιδερμίδα κάνοντας πλούσιο αφρό.

Ξεβγάλτε με άφθονο νερό.