All Test Strep A 3τμχ Τεστ Στρεπτόκοκκου

Κωδικός προϊόντος: 0084671448985-3
3.40 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Άμεσα διαθέσιμο


Το Alltest Rapid Strep A Test Card τεστ είναι ένα γρήγορο τεστ, το οποίο χρησιμοποιείται για την ποιοτική αξιολόγηση των αντιγόνων του αιμολυτικού στρεπτόκοκκου της ομάδας Α από φαρυγγικά επιχρίσματα….


Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

Το Alltest Rapid Strep A Test Card τεστ είναι ένα γρήγορο τεστ, το οποίο χρησιμοποιείται για την ποιοτική αξιολόγηση των αντιγόνων του αιμολυτικού στρεπτόκοκκου της ομάδας Α από φαρυγγικά επιχρίσματα.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ 3 ΤΕΜΑΧΙΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΑΝΑ ΜΟΝΑΔΑ

Ο Β αιμολυτικός στρεπτόκοκκος της ομάδας Α αποτελεί κύρια αιτία λοιμώξεων του ανώτερου αναπνευστικού συστήματος, όπως η αμυγδαλίτιδα, η φαρυγγίτιδα και η οστρακιά.

Η έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία της αιμολυτικής στρεπτοκοκκικής φαρυγγίτιδας της ομάδας Α έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τη σοβαρότητα των συμπτωμάτων και τις περαιτέρω επιπλοκές, όπως ο ρευματικός πυρετός και η σπειραματονεφρίτιδα.

Αντισώματα ειδικά για τα αντιγόνα strep A βρίσκονται πάνω στην περιοχή γραμμής δοκιμής . Κατά τη διάρκεια της δοκιμής, το  επεξεργασμένο δείγμα μεταναστεύει κατά μήκος της μεμβράνης και τυχόν αντιγόνα από το δείγμα επιχρίσματος παγιδεύονται από τα αντισώματα Strep A, τα οποια προσκολλώνται σε σωματίδια του δείκτη.  Το σύμπλοκο αντιγόνου – αντισώματος – σωματιδίων δημιουργεί μια γραμμή χρώματος στην περιοχή γραμμής δοκιμής.

Πλεονεκτήματα
• Βοηθά στη διάγνωση λοιμώξεων του ανωτέρω αναπνευστικού συμπεριλαμβανομένου του κόκκινου πυρετού,της αμυγδαλίτιδας και της φαρυγγίτιδας.
• Γρήγορα και αξιόπιστα αποτελέσματα.
• Εύκολη και απλή διαδικασία.
• Ευανάγνωστα και ευκρινή αποτελέσματα
• Εύκολη δειγματοληψία.

Τι είναι οι στρεπτόκοκκοι;

Το γένος στρεπτόκοκκοι είναι μια ποικίλη συλλογή gram- θετικών βακτηρίων, τα περισσότερα είδη είναι δυνητικά αναερόβια και μερικά αναπτύσσονται μόνο σε ατμόσφαιρα εμπλουτισμένη σε διοξείδιο του άνθρακα (καπνοφιλη ανάπτυξη). Το σημαντικότερο είδος των στρεπτόκοκκων της ομάδας Α είναι ο πυογόνος στρεπτόκοκκος, ο ποιος προκαλεί μια ποικιλία πυογόνων και μη πυογόνων νόσων.O στρεπτόκοκκος αν και ανήκει στη φυσιολογική χλωρίδα του οργανισμού μπορεί να προκαλέσει λοιμώξεις απειλητικές για τη ζωή όταν βρεθεί σε σημεία που κανονικά δεν ανιχνεύεται. Ο στρεπτόκοκκος της ομάδα Α μεταδίδεται μέσω της στενής επαφής με μολυσμένο άτομο είτε μέσω σταγονιδίων (βήχας) είτε μέσω κάποιας πληγής .

Δείτε Επίσης

Όλα μας τα υπόλοιπα Strep Test

 

Μορφή Προϊόντος

Brand

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Τοποθετήστε 5 σταγόνες αντιδραστηρίου Α και 5 σταγόνες αντιδραστηρίου Β μαζί στο σωληνάριο εκχύλισης.

Τοποθετήστε το επικαλυμμένο στυλεό με το επιχρησμα στο σωληνάριο και αναμείξτε.

Αφαιρέστε το στυλεό, αφήνοντας όσο το δυνατόν περισσότερο δείγμα στο σωληνάριο αντιδραστηρίου.

Ρίξτε 3 σταγόνες του δείγματος στην κασέτα, περιμένετε 8 λεπτά και διαβάστε το αποτέλεσμα: εάν είναι ορατές δύο έγχρωμες ζώνες (θέση C και T), το αποτέλεσμα της εξέτασης είναι θετικό και έγκυρο εάν είναι ορατή μία ζώνη (θέση C), το αποτέλεσμα της εξέτασης είναι αρνητικό και έγκυρο εάν είναι ορατές δύο έγχρωμες ζώνες (θέση T), το αποτέλεσμα της εξέτασης είναι αρνητικό και έγκυρο εάν είναι ορατές δύο έγχρωμες ζώνες (θέση C), το αποτέλεσμα της εξέτασης είναι αρνητικό και έγκυρο.

Τέλος, εάν είναι ορατές λωρίδες (θέση Τ) ή δεν υπάρχουν λωρίδες, το αποτέλεσμα της δοκιμής θεωρείται άκυρο και η δοκιμή πρέπει να επαναληφθεί με νέα συσκευή δοκιμής.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…