Liposan Blackberry Shine με Άρωμα Βατόμουρο 4,8gr (85285)

Κωδικός προϊόντος: 5201178028239
2.20 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Διαθέσιμο από 1 έως 3 ημέρες


Χαρίστε στα χείλη σας εντατική ενυδάτωση που διαρκεί με το Liposan Blackberry Shine, και απολαύστε το φρουτώδες άρωμα βατόμουρο.


Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

Το Liposan Blackberry Shine φροντίζει για τη θρέψη και την ενυδάτωση των χειλιών σας ενώ παράλληλα αφήνει μια πινελιά χυμώδους χρώματος χάρη στα μικροσφαιρίδια που περιέχει. Θέλεις ατέλειωτη ενυδάτωση για τα χείλη σου και σταθερό αλλά ταυτόχρονα λαμπερό χρώμα που διαρκεί μέρα – νύχτα; To Liposan με άρωμα βατόμουρο είναι ο γλυκός τρόπος για να δώσεις στα χείλη ένα διαφανές και ταυτόχρονα έντονο χρώμα και μακράς διαρκείας ενυδάτωση για απαλά, λεία χείλη, ιδανικά για φίλημα. Ο δείκτης SPF 10 προστατεύει τα χείλη από τις ακτινοβολίες UVA και UVB.

Η συμβατότητα με την επιδερμίδα των χειλιών είναι δερματολογικά εγκεκριμένη.

 

Δείτε Επίσης

Το προϊόν στην επίσημη ιστοσελίδα του παρασκευαστή

Τα υπόλοιπα lip care προϊόντα στην ιστοσελίδα μας

Brand

Μορφή Προϊόντος

Σκοπός Χρήσης

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Για καλύτερα αποτελέσματα άπλωσε καθημερινά στα χείλη σου.