Fito+Lifting Elixir No 1 FBF PROMO με 24ωρη φυτική κρέμα προσώπου, ματιών & λαιμού LIFTING ELIXIR No 1 50ml & Φυτικός ορός (filler) προσώπου, ματιών & λαιμού FITOFILLER Νο 1 10ml

Κωδικός προϊόντος: 8056354165454
13.00 * στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Άμεσα διαθέσιμο


Το σετ Lifting Elixir No1 FBF PROMO περιλαμβάνει την 24ωρη φυτική κρέμα προσώπου, ματιών και λαιμού LIFTING ELIXIR No 1 50 ml για ηλικίες 25-40 ετών και φυτικό ορό (filler) προσώπου, ματιών και λαιμού FITOFILLER Νο 1 10ml. 


Οι παραγγελίες αποστέλλονται με σειρά προτεραιότητας μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την καταχώρησή τους, για τα διαθέσιμα προϊόντα. Η παραλαβή των παραγγελιών θα πρέπει να αναμένεται σε 3 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή τους σε πρωτεύουσες νομών και μεγάλες πόλεις στην Ηπειρωτική Ελλάδα. Για μικρότερες πόλεις, χωριά και τη νησιωτική Ελλάδα ο χρόνος τελικής παράδοσης εξαρτάται από τα δρομολόγια της μεταφορικής εταιρείας που επιλέγετε.

Το σετ περιποίησης προσώπου Lifting Elixir No1 FBF PROMO περιλαμβάνει τη 24ωρη φυτική κρέμα προσώπου, ματιών και λαιμού LIFTING ELIXIR No 1 50 ml για ηλικίες 25-40 ετών και φυτικό ορό (filler) προσώπου, ματιών και λαιμού FITOFILLER Νο 1 10ml. 

24ωρη φυτική κρέμα προσώπου, ματιών & λαιμού LIFTING ELIXIR No 1 50 ml για ηλικίες 25-40 ετών

Η 24ωρη κρέμα μιμείται τη διαδικασία του lifting – φωτίζει, συσφίγγει, αναγεννά την επιδερμίδα. Ιδανική για τις πρώτες ρυτίδες & γραμμές.  Το βιοενεργό συστατικό PRO-COLL-ONE+, από υδρολυμένη ίνα σόγιας, της SILAB, παρεμβαίνει στη μικρολειτουργεία της επιδερμίδας και εξισορροπεί την παραγωγή ινών κερατίνης, ελαστίνης και κολλαγόνου, ενώ αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τη θαμπάδα και τις δυσχρωμίες της επιδερμίδας. Δρα ενάντια στις ελεύθερες ρίζες και αναδομεί τη βασική στοιβάδα της επιδερμίδας. Είναι ιδανική για Σύσφιξη, Αντιγήρανση και Lifting, για ηλικίες από 25-40 για κάθε τύπο δέρματος. Περιέχει Φυτικό βιοδραστικό PRO-COLL_ONE+ (από υδρολυμένη ίνα σόγιας), εκχύλισμα από κόκκινο σταφύλι, εκχύλισμα από μήλο, εκχύλισμα από αγγούρι, βιταμίνη A, βιταμίνη E, βιταμίνη F, βιταμίνη B5, βιοτίνη, ινοσιτόλη και πανθενόλη

Φυτικός ορός (filler) προσώπου, ματιών & λαιμού FITOFILLER Νο 1 10ml

Ο φυτικός ορός FITOFILLER Νο 1 αποτελεί την εναλλακτική λύση στις ενέσιμες θεραπείες. Εφαρμόζεται πάνω στις ρυτίδες προσώπου, ματιών & λαιμού με το ειδικό σταγονόμετρο αιχμής. Είναι ιδανικός για γέμισμα ρυτίδων για ηλικίες πριν την εμμηνόπαυση για (πρώτες γραμμές, έως μέτριες ρυτίδες). Περιέχει τα φυτικά βιοενεργά PROHYAL+® (ολιγοσακχαρίτες από φύλλα μπλε αγαύης)*, EXFOLACTIVE® (ολιγοσακχαρίτες φραγκόσυκου)*, υαλουρονικό, κολλαγόνο, ελαστίνη, χαμομήλι, μαστίχα, κάρδαμο. Το PROHYAL+® (ολιγοσακχαρίτες από φύλλα μπλε αγαύης)* ενισχύει την ενδογενή σύνθεση του υαλουρονικού οξέος και οδηγεί σε σταδιακό γέμισμα των ρυτίδων. Το EXFOLACTIVE® (ολιγοσακχαρίτες φραγκόσυκου)* ενεργοποιεί με φυσικό τρόπο την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και προωθεί την κυτταρική ανανέωση, μειώνοντας έτσι τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες.

Δείτε Επίσης

Βάρος1 kg
Brand

Μορφή Προϊόντος

,

Σκοπός Χρήσης

, , , ,

Συστατικά

, , , , , , , , , , , , ,

Ενδεικτική Ηλικία Έναρξης Χρήσης

,

Δεν έχουν καταχωρηθεί ερωτήσεις για το προϊόν. Μπορείτε αν θέλετε να καταχωρήσετε εσείς μια

Only registered users are eligible to enter questions

Για τη 24ωρη φυτική κρέμα LIFTING ELIXIR No 1 

Εφαρμόζεται σε καθαρό και στεγνό δέρμα, σε όλο το πρόσωπο, με απαλές ευθείες κινήσεις των δακτύλων από το κέντρο προς τα έξω, χωρίς μασάζ και τριβή. Για 10 λεπτά αποφύγετε τις έντονες κινήσεις (πχ. μάσηση, γέλιο). Απλώστε καθημερινά (πρωί και βράδυ) και προσεκτικά την κρέμα γύρω από τα μάτια σας (αποφεύγοντας τα άνω βλέφαρα).

Για τον φυτικός ορός (filler) προσώπου, ματιών & λαιμού FITOFILLER Νο 1 10ml 

Εφαρμόστε πάνω στις ρυτίδες προσώπου, ματιών & λαιμού με το ειδικό σταγονόμετρο αιχμής.